Mr. S2k je napisal/-a:Prejšno nedeljo se pripeljemo čez nadvoz po Vojkovi cesti. In kaj sem videl?!? Grupa cca 12 mulčkov starih cca 18 - 20 let, veselo meče kamenje v avtomobile na avtocesti. In to kamenje v velikosti j***a!
A si morate mislit, vendar tak kamen z lahkoto prebije prednje steklo. Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če bi ga kdo pokasiral v glavo.
No dal sem šipo dol in jih napizdil in kolega je poklical policijo. Ne vem, če so naši angeli sploh prišli, ker sem se prav nahitro pobral, da ne bi še sam kej pokasiral.
Toliko v vednost...
INFINITI je napisal/-a:Meni sicer ni padlo kamenje, so pa mulci pljuvali po avtomobilih iz nadvoza. Sem ustavil avto, oni v šprint, jaz za njimi - padlo je par klofut, nakar sem največjega mulca med nimi zagrabil za majico, ga odvlekel do pljunka na šajbi in z njegovo majco lepo obrisal kompletno prednjo šipo. Mali se je totalno usral in dvomim da bo še kdaj ponovil vajo...
INFINITI je napisal/-a:Meni sicer ni padlo kamenje, so pa mulci pljuvali po avtomobilih iz nadvoza. Sem ustavil avto, oni v šprint, jaz za njimi - padlo je par klofut, nakar sem največjega mulca med nimi zagrabil za majico, ga odvlekel do pljunka na šajbi in z njegovo majco lepo obrisal kompletno prednjo šipo. Mali se je totalno usral in dvomim da bo še kdaj ponovil vajo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov