darkdog24 je napisal/-a:Sem za styling.Recimo 1 primer.
Mamo 2 Cliota eden je 2.0 RS mašina k svija anbita, zunaj pa tak obični Clio, drugi pa je isti model cliota z maxi bodykitom in mašina 1.4 ali 1.2 ni važno.
Zakaj zato, ker prvi auto v Sloveniji nemoreš niti 40% njegovih zmogljivosti izkoristiti kaj pa da bi uporabu 100% tistga čemu je mašina namenjena (policaji te zjebeja na vsakem koraku, zakonodaja, preveč prometa na cesti itd...) medtem ko pa drugi auto lahko izkoristiš do maximuma pa še lepši je za videt.Kamorkoli greš se folk obrača za atbo, te na parkirišču ustavi in te kej vpraša itd.. pelat se pa moraš po pravilih v obeh primerih.
Zato js nerazumem zakaj si nekdo v SLO kupi recimo lamborgini diablo?Verjetno zaradi imiga ima se može se, ker pri nas se tukaj tudi če bi lahk se pelu hiter nemoreš zaradi same konstreukcije ceste itd.. Ceste so do kurca.
To, da ne morš izkoristit konjev sploh ni res. Tistih bogih 170 konjev od cliota lahko prav pošteno razmigaš na cesti, brez da bi koga ogrožal. Poleg tega so razna mobikrog srečanja postala zelo pogosta, in če te veseli vožnja lahko skoraj vsak teden konje izkoristiš tudi legalno.
Poleg tega je močnejši avto veliko bolj udoben za vozit. Na avtocesti ni treba gledat 2km naprej in nazaj, lahko veliko bolj sproščeno voziš. Pa ko greš prehitevat koga ni treba 10 minut ostati na nasprotnem pasu.
Policaji te pa pomoje prej opazijo v cliotu 1.2 s spojlerji in hudimi feltnami kot pa v malo močnejšem serijskem ali zmerno predelanem avtu.
Uglavnem. Jaz raje izberem tuning. Pa ne samo tuning motorja, predvsem podvozje, zavore, weight reduction... Nimam pa nič proti stylingu, če je zadeva narejena primerno. Moj bmw bo izključno driftmobil pa mam vseen gor bodykit, ki je izključno zarad šminke gor

Motijo me pa razni alu wingi na drugače serijskih avtomobilih, pa ledice pa neonke itd.