justyGTR je napisal/-a:men tut neki olja požre sam ne liter na 1k km!pa se je men zdel da mi ful olja pokur. men ga pomoje tm do pol litra - nism nikol natančn gledov (sj res morm ga prevert jutr
)

din je napisal/-a:justyGTR je napisal/-a:men tut neki olja požre sam ne liter na 1k km!pa se je men zdel da mi ful olja pokur. men ga pomoje tm do pol litra - nism nikol natančn gledov (sj res morm ga prevert jutr
)
Samo turboti tak radi več olja papajo - že samo zaradi turbine, ki rada začne puščat, tak da tistih 1-3/10k je pri tebi verjetno kar normalno malo več.
Valjo, ja pri Audijih (mogoče tudi pri drugih znamkah) je ta njihova čudna meja 1L/1000. Znanec je npr. kupo nov A4 1.6 in je tudi dejansko dolival 1L na 1000, samo to ni normalno je tudi hodil na servis reklamirat pa so se izmikali. Meni je bilo hecno, ko sem prišel do njega in je ravnokar hladnega zagnal in se je zakadil plavi oblaček okrog njegovega avta. jaz bi jim tak avto zapeljal tudi v izložbo če čejo. Kako se je končalo pa nimam pojma.

RedBaron je napisal/-a:Mislim da je to ZGORNJA meja.
A ma ta tvoj kolega audi 1.8 125 KM ??
Ti motorji menda malo več olja pijejo.
Če slučajno toči 0W-40, naj proba 5W-40.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov