Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Ančica
Nov uporabnik

Darilo

Napisal/-a Ančica Sr jun 15, 2005 11:02 am

Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 15, 2005 11:07 am

Imamo uporabnika D.J. na temu forumu ki se z maketemi ukvarja: - pošlji mu PM, drugače pa ima tudi trgovino http://www.mini-imports.com/ -Dober dečko; mogoče ti on lahko kaj pomaga
;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr jun 15, 2005 11:08 am

the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 15, 2005 11:26 am

Mislim da je njen lubi prevečkrat gledu Gone in 60 seconds ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Sr jun 15, 2005 1:54 pm

Sam spremen si ime v Eleanor pa bo vesel. Boš vidla ;)

lp

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Re: Darilo

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 15, 2005 2:44 pm

Ančica je napisal/-a:Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!

Pejt u eno štacuno z igračkami, kupi maketo kateregakoli avtomobila, pejt domov, lepo zavij avtek v darilni papir, gor daj mašnjo, sebe pa zavij v evin kostum in okrasi s smetano. Potem pokliči fanta naj pride po svoje darilo.

Garant bo bolj zadovoljen kot z enim Fordom!! :twisted: :twisted: Vsaj jest bi bil.

PS:Drugač pa dober okus ma ta tvoj lubi.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jun 15, 2005 3:18 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
Ančica je napisal/-a:Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!

Pejt u eno štacuno z igračkami, kupi maketo kateregakoli avtomobila, pejt domov, lepo zavij avtek v darilni papir, gor daj mašnjo, sebe pa zavij v evin kostum in okrasi s smetano. Potem pokliči fanta naj pride po svoje darilo.

Garant bo bolj zadovoljen kot z enim Fordom!! :twisted: :twisted: Vsaj jest bi bil.

ko maš ti babo že 5 let verjemi da se bol razveseliš makete Mustanga kot pa svoje zavite v papir.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 15, 2005 3:24 pm

Courage™ je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:
Že v naprej hvala!

ko maš ti babo že 5 let verjemi da se bol razveseliš makete Mustanga kot pa svoje zavite v papir.

:har :rofl :rofl :har
Ja ker potem je še samo :g:
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 15, 2005 3:40 pm

Courage™ je napisal/-a:ko maš ti babo že 5 let verjemi da se bol razveseliš makete Mustanga kot pa svoje zavite v papir.

Sej v moji teoriji je maketa zavita v papir, ne ona.

Drugač pa kolikor sem ljubitelj pleha, sem tut ljubitelj mesa. :D

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr jun 15, 2005 3:45 pm

niste resni, punca je vprašala za mustanga ne pa neke vaše varjante :lol: :lol: :lol: :P
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr jun 15, 2005 4:10 pm

praši pro2c-ja če ti ga proda.on ga je z amerike prpelu :D

Ančica
Nov uporabnik

Napisal/-a Ančica Sr jun 15, 2005 6:52 pm

Pa kaj je ravno na temu avtomobilčku, da ga je tako težko dobit :?: :?: :?: :?:
Prehodila sem že ful trgovin pa ga nikjer ni! A ga je sploh že kdo vidu kje za kupt?

Drgač pa ne gre sam za to, da ga osrečim z darilom, ki si ga želi...pričakujem tud jaz koristi od tega :twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr jun 15, 2005 7:10 pm

tazgale ima pro2c, upam da ne zameri ker sem uporabil slikco...samo on ga je kupu v ZDA, v Sloveniji ga je pa tezko dobit ja!!! prasej uporabnika D.J. pa ti mogoce lahko kej pomaga!!
evo se slikco:
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr jun 15, 2005 7:16 pm

Kolk časa pa še maš? Če je še čas, išči po netu pa potem naroči... Mislm da bi se mogle kej najdt..

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 15, 2005 7:27 pm

Ančica je napisal/-a:Pa kaj je ravno na temu avtomobilčku, da ga je tako težko dobit :?: :?: :?: :?:
Prehodila sem že ful trgovin pa ga nikjer ni! A ga je sploh že kdo vidu kje za kupt?

Drgač pa ne gre sam za to, da ga osrečim z darilom, ki si ga želi...pričakujem tud jaz koristi od tega :twisted:

No če bi biu zdej mal baraba bi reku:''Pa sej sm vedu. Ženska povsod išče računico.'' Ampak ne bom. :lol:

Poznal sem par trgovin z modelčki, ampak vse to je že propadlo. Najbolš res da kontaktiraš D.J., pa če on nima zihr ve kje bi to našla.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 15, 2005 8:38 pm

borut007 je napisal/-a:Mislim, da bo ga tudi to kar lepo razveselilo :twisted:
http://www.bolha.com/oglas861560

zelo lepo samo ... :con
ni taprav LETNIK :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Sr jun 15, 2005 8:47 pm

2 leti razlike!
jest tudi sem iskal pa tudi na ameriskih straneh nisem nic nasel!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr jun 15, 2005 8:50 pm

h2 je napisal/-a:2 leti razlike!
jest tudi sem iskal pa tudi na ameriskih straneh nisem nic nasel!

zanimivo men se je pa v 20sekundah nasmehnilo tole
http://www.idcow.com/etl2029.html
letnik je pravi :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov