Vozilo je oldtimer wv hrošč, vendar ima pasove a nima vzglavnikov:
Kakšna bi bila reakcija policist?

kostrevcb je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Seveda se je obvezno pripeti, ne glede na vzglavnike!!
Meni se zdi to nesmiselno saj bi si v pimeru prometne nesreče, ob uporabi varnostnega pasu lahko zlomil tilnik,ker z glavo omahneš nazaj.
BiMMER je napisal/-a:Žal je res tako, da se je treba pripeti če so v vozilo vgrajeni varnosti pasovi, ne glede na to, da ni vzglavnikov!...upam da se ne bo kdo pojavil, ki bi s svojega avta odmontiral varnoste pasove, da se ne bi blo treba pripenjat...v tem primeru sledi še odvzem reg. tablic zaredi tehnične neizpravnosti vozila
Jesus je napisal/-a:kostrevcb zakaj si pa ne das kaksnih sedezev od golfa 1 al pa 2 noter ker direkt pasejo na sanke noter, jst sm tud mel prej hrosca, pa sm najprej zamenjal sedeze, sele potem sem se lotil drugih stvari, ker so original sedezi res ceski![]()
Ce hoces ti se slikco mojga "bivsiga" hroscka po mailu posljem
Jesus je napisal/-a:kostrevcb zakaj si pa ne das kaksnih sedezev od golfa 1 al pa 2 noter ker direkt pasejo na sanke noter, jst sm tud mel prej hrosca, pa sm najprej zamenjal sedeze, sele potem sem se lotil drugih stvari, ker so original sedezi res ceski![]()
I. R. Baboon je napisal/-a:Jesus je napisal/-a:kostrevcb zakaj si pa ne das kaksnih sedezev od golfa 1 al pa 2 noter ker direkt pasejo na sanke noter, jst sm tud mel prej hrosca, pa sm najprej zamenjal sedeze, sele potem sem se lotil drugih stvari, ker so original sedezi res ceski![]()
Mislim, da bi rad avto ohranil kolikor toliko originalen...
BaSe je napisal/-a:Smo čujte ludi kaj pa na zadnih zicih?????????
so pravili, da ne rabiš bit pripet, če ni vzglavnikov, kaj zaj je drugače al kaj?????
SAMO to velja SAMO za ZADNE zice,
no ne me vzet za besedo, samo tak sem čul, ker je mel sošolec s tem probleme, pa potem nazadne ni rabo plačat kazen, mene pa policist sploh ni opozoril da nisem pripasan (avto ni mel zadaj vzglavnikov)...
kostrevcb je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Seveda se je obvezno pripeti, ne glede na vzglavnike!!
Meni se zdi to nesmiselno saj bi si v pimeru prometne nesreče, ob uporabi varnostnega pasu lahko zlomil tilnik,ker z glavo omahneš nazaj.
RedBaron je napisal/-a:kostrevcb je napisal/-a:RedBaron je napisal/-a:Seveda se je obvezno pripeti, ne glede na vzglavnike!!
A misliš, da boš kaj na boljšem, če se ne boš privezalpomoje boš še na slabšem!!
lisko1 je napisal/-a:Oki oki tema teče o tem al se je treba pripet al ne če so vzglavniki in če jih ni.
kaj pa rečmo pri starejših avtomobilih kjer še zadaj ni pasov pa če jih not nardim?To že dolg razmišljam ker pogosto vozim kolege u avtu in mi gre seveda tudi za njihovo varnost pa tudi za mojo saj nepripet potnik ki sedi za tabo pa pri primeru trka butne z vso silu vateZanima me kaj se bi zgodlo če jih namontiram notr. Al bi bla celo kazen ker sem nelegalno montiru pase notr? mam petko 93 letnik in še nima pasov vzad novejši letniki pa so jih že imeli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov