APN je napisal/-a:Upam da bodo res zginili , ker za take stvari nimam potrpljenja . Tolk dnarja dat pol pa mehurji . Ko sem svoj prvi avto kupil in ga sam zatemnil ( 6 let nazaj ) sem še kar OK naredil , v primerjavi s temlem . Pa lepo sta me zdajle potolažila .
A samo sončim naj ga , ali naj podrgnem po mehurčkih ???
APN je napisal/-a:to ne bi ravno povedal , je pa zelo znan . Mislm ,jst sem zlo razočaran . Še kar ni zginlo . Pa cel kup majcenih pikic je v foliji , pa še nekaj grdih prask . Če bi peljal kam drugam temnit , bi mi še odstranjevanje računali ali ne ????
[g0ran24] je napisal/-a:APN je napisal/-a:Upam da bodo res zginili , ker za take stvari nimam potrpljenja . Tolk dnarja dat pol pa mehurji . Ko sem svoj prvi avto kupil in ga sam zatemnil ( 6 let nazaj ) sem še kar OK naredil , v primerjavi s temlem . Pa lepo sta me zdajle potolažila .
A samo sončim naj ga , ali naj podrgnem po mehurčkih ???
pust pr mir samo sonči ga če pa nebo zginlo pa itaq nazaj zapel pa nej ti mehurčke zrihta nimaš se kej sekirat
APN je napisal/-a:Prov maš soso , ku...c ga gleda . Ju3 ga takoj pokličem in zahtevam da mi naredi tko kot je treba .
APN je napisal/-a:Imam račun , samo smotano mi je nazaj hodit in mu morit kako slabo je zrihtal.Kaj če ne bo hotel popraviti ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov