pkucler je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Ej kucler...k se skos za škode zanimaš...ma kolega felicijo 1.3 l.96 -modro...
radio pa mislim da ma centralno zaklepanje...pa jo pocen proda...če te zanima...
Kok je cena.
Hvala
super98 je napisal/-a:Felicije so se na našem trgu prodajale izključno z ajnšpricom! S tem si nimaš kej pomagat, razen, če zamenjaš še glavo motorja. Samo to še ni edina razlika med favorit in felicia 1.3 motorjem. Drugačna je tudi odmična gred, ki je pri feliciji ostrejša. Tud če skompletiraš felicia motor v favoritko, kar ni ne vem kak problem, saj sta motorja zelo zelo podobna (odmična v bloku, 3x uležajen motor...zasnova stara kot zemlja) s tem ne pridobiš veliko.
Favoritka ima v osnovi dvostopenjski fergazer pierburg 2E3, ki se ga da malenkost predelet, tako da odpira obe loputi naenkrat z gasom, ne pa na podtlak. Druga še nepreizkušena varianta je pa motaža fergazerja pierburg 2E2, kakršnega ima v osnovi golf II 1.6 B (tip motorja EZ) ta fergazer naj bi pasal brez večjih predelav. Ima pa večje difuzorje na obeh stopnjah.
Sicer ne vem od kod vam ideje da se s favoritko ne da nič narest...to je seveda čista brca v temo, ampak ne bi zdej o tem! Materiala je zelo veliko, tako za motor in menjalnik, kot za podvozje izpuh itd...samo problem je z dobavo in naročili iz češke.
Konec koncev je bil avto zelo uspešen v motošportu, enega leta celo prvak v svetovnem, v svoji grupi seveda.
pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
Fullback je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:Ej kucler...k se skos za škode zanimaš...ma kolega felicijo 1.3 l.96 -modro...
radio pa mislim da ma centralno zaklepanje...pa jo pocen proda...če te zanima...
Kok je cena.
Hvala
LXi oprema
160000 km
strešni pritljažnik
začetna cena 240000, vendar bi se pomoje lahko zmenila tut za manj...pm če si zagret
_VeNoM_ je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
maš 3 vrste motorjev 1.3 od škode!!!
Maš 1.3 (elektronika + frgazer)
Maš 1.3 (brez elektronike+frgazer)
Maš 1.3MPI (elektronski vbrizg goriva ki nima frgazerja)
kakor vem so felicije z 1.3MPI!
monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
V prospektu pise da so ble felicije 1.3 z 55 ali 68km.
lp
pkucler je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
lp
Pozabu sem še vprašat če je med favoritko in felicio kakšna razlika glede porabe.
monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
lp
_VeNoM_ je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:_VeNoM_ je napisal/-a:pkucler je napisal/-a:Samo zanima me kakšna je razlika med škodo favorit in felicio-je to isti motor.
Hvala
lp
ker letnik? Tanove kakor vem so vse z elektronko!
Kaj ti govoris ka mas yugota![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov