Pozdravlen na forumu!
Najprej moraš, če kupuješ avto, povedat, kaj je zate zmerna cena oz. koliko misliš zapravit, potem se bomo pa naprej menil. Vseh lastnosti, ki si jih naštel, v enem avtomobilu ne boš mogel najti v 100% tako kot jih hočeš in boš moral tud kakšen kompromis narest, ampak po moje ne bo problema.
Glede avtoakustike je pa tako: malo para, malo muzike! Pri marsikaterih cenejših izdelkih so pogosto podani "lažni" oz. nepravi tehnični podatki o moči in vzdržljivosti in ponavadi se v velikem ohišju skriva za tretjino manj vezij, kolikor je velika škatla. Se pa še vedno najdej ugodne stvari in z nekje 150.000-200.000 maš že kr uredu musko porihtano (komplet radio, zvočniki, ojačevalci, kabli itd.).
Glede slikc tuninga in stylinga avtomobilov (upam da sm prav razumel) pa kar lepo uporabi Google, tako kot vsi, veliko firm ki prodaja ali izdeluje dodatke ma pa tud velik slik in materiala na svojih internet straneh in katalogih, npr. Rieger itd. Mal poglej tukile, boš zihr kej najdu:
http://www.rsportscars.com/slo/tuning/default.asp...
Glede barvanja pa mau brezveze to delat ker je pradrago in se ne splača, razen če greš v ekstreme ali pa da ja orig. barva totalno v ku*cu, kar pa najbrž ne bo v tvojem primeru. Pač probaš kupt avto take barve, da ti bo kolkrt-tolk všeč, pa bohnedej, da je akril barva. Še najboljš kakšna metalik al pa kej podobnga, vzdržljivga in obstojnga.
Drgač pa, moj nasvet: Ti kr mamici Polo-ta mal prevzem pa ga malo zrihtaj, al pa rajš pršparaj denar za kake druge stvari ali pa za kasneje. Razen če ne mame ne očeta nikol ni doma in si res "brez avta". Skratka, nimaš nobenih stroškov s servisi, z bencinom, še manj pa z registracijo itd. pa se še vedno pelješ. Stari, dokler sem jaz od ćaleta Mondeo-ta vozu, sm bil totalno srečn, enostavno vzel kluče in se vozu, brez vsakršnih skrbi in obveznosti. Edina jeba je, ker včasih rabš kam it, pa ni avta doma.
Pa vso srečo!