Par slikc od znanga lastnika modne agencije v slo. Parkiru sred prešerca, js sm pa čaku ta monster sound... splačal se je k je to edn najhujših zvokov k jih loh mašina po moje proizvaja. Just watch! Pa posnetek sledi, sam morm ugotovit kako spremenit iz avi v wmv, zard bednga pravila enga... pa pet slikc k baje ne gre več. krneki
Mislim...kjer je point, da greš na SL-a dajat SLR look?!?
Kot bi želel že na deleč vsem povedati...za SLR-a nimam denarja, ampak za havbo predelat se je pa še našlo dosti $$$. Kmetavzarsko...pa čeprav je vzel za osnovo SL 55 AMG
Itaq je pa to samo moje mnenje...da se ne bi kdo preveč pizdil
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway
Ja sj drgač grejo zdj itak mece po tej poti, sj slk isti. Men je všeč in mislm da nič ne liči na uno sceno kao - hočem slr... Ta avto je boljši... Še clarkson si ga je kupu.
ahiM je napisal/-a:Ne me narobe razumet, nimam nč proti dotični znamki avtomobila, ampak s tole "surlo" zgleda prov nagravžno...
agree
se strinjam
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
He, še dobr da ni Mercedes-Benz res dal kaj takega na tržišče. Tale "mravljinčar" je predelava oz. kopija - na žalost manj posrečena.
Evo, to je pa za moje pojme že veliiiko lepše:
ahiM je napisal/-a:He, še dobr da ni Mercedes-Benz res dal kaj takega na tržišče. Tale "mravljinčar" je predelava oz. kopija - na žalost manj posrečena. Evo, to je pa za moje pojme že veliiiko lepše:
Tole je men res hudo - dost boljše mi deluje kot slr.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Sori, mogu bi dat smylija zravn - hotu sm sam povedat, da se pogovarjamo o samih hudih avtih, eni se pa tko zmrdujejo nad njimi, da tko zgleda da bi raj VTija mel '96...