že vnaprej hvala za odgovore!
Lp
XFX je napisal/-a:Ne vem, kaj imate spet proti mladim voznikom.Je še dosti starejših voznikov, ki tudi ne znajo vozit.![]()
Jaz bi poleg avtošole uvedel še trening varne vožnje in bi bilo pomoje veliko smiselnejše, kot pa omejovanje KW.
sebaveh je napisal/-a:nevem kak boste eni odreagirali na to, vendar se mi zdi da bi še pri nas rabili kaj takega. Vsaj za nekatere.
Do katere starosti pa to velja pri njih?
sebaveh je napisal/-a:nevem kak boste eni odreagirali na to, vendar se mi zdi da bi še pri nas rabili kaj takega. Vsaj za nekatere.
FireSTORM je napisal/-a:sebaveh je napisal/-a:nevem kak boste eni odreagirali na to, vendar se mi zdi da bi še pri nas rabili kaj takega. Vsaj za nekatere.
ker z 100PS ni možno povzročit nesreče?
slabši ko je avto, ko se znajdeš v taki situaciji da prehitevaš tovornjaka pa ti nasproti pripelje nek avto, je bolše če maš več konjev da se lažje skriješ
Miholl je napisal/-a:ja če v take situacije padaš kokr je zgoraj navedena (pa vem da je sam primer,sam vseen) pol nimaš lih velik u glavi a se ti ne zdi? Strici pravjo 50 vozt po naselju,90 izven, 100-130 ac....pa je....zdj pa nej se izprsi tist k je meu kdaj kako prometno, je pelu v omejitvi z prbližn normalno varnostno in....bil kriv...
W|zz je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Ja folk kolkr js vem sploh ne rabis met avta da se ubijes. Pomoje je dovolj kej druzga da se ubijes. Ne vem.
Točn tko!
(sam kaj ma to veze z povečanjem varnosti v prometu? :P )
[Psyho] je napisal/-a:jaz sem mladi voznik in sem se hotel prijaviti na trening varne vožnje, a moraš za ta trening imeti izpit vsaj 1 letoblesavo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov