B|ind je napisal/-a:hja sej.. delno je res da lepa beseda lepo mesto najde.. sam ni vedno tako.. si kasni naduti policaji.. k jim lahk se tok ˝dvoris˝ te se bolj j**e.. kakor naletis pach.. in kakrsen dan ma policist..
Walker_P je napisal/-a:Tolk so me dans presenetl tile policaji da morm kr opisat svojo dogodivsicno.
Pac je blo tko da sm sou po sina in se mi je ze mal mudil. Se pelem cez Velenje in me ustavjo policaji. Rece stopte iz avta in pridte z mano v vozilo. Tm mi rece vozl ste 65km/h. Pac recem ja ce ste tko zmerl je ze res tko. Recem mu se, ja sj je omejitev 60 a ne. Bla sta dva mlada policaja namrec pa se zacneta smejat pa receta, ja gospod tu je omejitev 50km/h. Se se kr naprej smejita. Pa rece tole bo 30
ukov plus neki pik, ne vem tocn kolk pac neki jih je. Pol rece policaj ja pa se rdeco ste prevozl. Mal studiram kaj nej recem, pa sm reku ja mogoce je pa ze res bla sm mislim da je blo se mal rumene. Se spet smejita. Mal studira policaj pa rece ste mel mal tezko nogo a ne. Recem nazaj ja kaj morm, taksna ravnina je tle da kr hitr gre kaksnih 10-20km/h prevec. Tko se neki menta se smejita zravn(se vedn), pa vprasam a je mozn dobit kaksn nedeljski popust. ME pogledata pa neki razmisljata pa rece policaj, no ja to naj vam bo kot opzorilo za drugic pa mi vrne dokumente in se lepo odpeljem naprej.
Zej pe naj kdo rece, da lepa beseda ne najde lepega mesta?? Mislim, da se da vse resit na nek razumn nacin, sam pod pogojem da da so ljudje ta pravi.
Slide je napisal/-a:edino za dolenjce pravijo da so zaj... ampak dol se ne vozim...za ostalo slovenijo pa pozitivne izkušnje, čeprav sem precejšen del kilometrov naredil tudi z motorjem, katerih že po defaultu ne marajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov