Perica je napisal/-a:najslabsi so tisti, ki se vozijo eden zraven drugega zato da se lahko pogovarjajo med voznjo, in ko jim potrobis naj se umaknejo, kr neki zacnejo mahat pa "dolocene" prste kazat!!!
to se mi ni zgodilo sele enkrat, ampak kar nekajkrat!!!
sm56 je napisal/-a:a samo jaz klele mislim, da ima kolesar pravico, da zaščiti svojo varnost?? in, a ste res sami mulci klele, ki (še) ne poznate nikogar, ki ga je zbil avto al pa bi to celo doživel?? jaz sem že letel na havbo in ne j***m nobenih cpp:. če mislim, da je nevarno (in imam 150 kkm za volanom), grem na sredo in isto velja za "tiste z dresom". kolona 7-8 klubovcev naredi 20 metrov zasedenega cestišča. frajer se bo gladko v njih spravil, ko mu ne bo zneslo prehiteti v škarje!! tisto s slabimi robovi cest, pa "strokovnimi" flikanji, pa robovi pločnikov, pa spoznanje, da so pri nas vozniki prej kot ne bebavi in mislijo, da kolesarji niso del prometa. vse to in še kaj kolesarje sili iskati sredino ceste.
še enkrat: stavim, da si ves potrpežljiv, če imaš pred sabo kosilnico, ki gre 20 po regionalki. ker se bojiš za njuško...
B|ind je napisal/-a:Perica je napisal/-a:najslabsi so tisti, ki se vozijo eden zraven drugega zato da se lahko pogovarjajo med voznjo, in ko jim potrobis naj se umaknejo, kr neki zacnejo mahat pa "dolocene" prste kazat!!!
to se mi ni zgodilo sele enkrat, ampak kar nekajkrat!!!
po usesih:P
![]()
![]()
![]()
mah kolesarji so dosadni.. se posebi uni ˝klubski˝ ka majo dres pa misljo da boga za j***a vlecejo.. ka se voznjo v skupini 5npr. in jih boli qrac.. vozjo se po celem pasu.. veselo pricajo itd.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov