Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

TUV na Internetu

Napisal/-a habbich Po apr 14, 2003 11:38 am

A kdo obvlada kšen naslov na internetu, kjer je ogromno TUVov na kupu ? Poj bi si jih pa sam izbral pa sprintu.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Po apr 14, 2003 12:37 pm

dvomim :D

prasi na mobisuxu al pa kej..se kr najde kdo, k ma kej pametnega za posodit/skenirat :)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To apr 15, 2003 3:06 pm

Jest mam za Powerful lonec, vzmeti Vogtland -35mm in platišča Mille Miglia Evo 15"...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To apr 15, 2003 8:45 pm

jst nucam potrdilo o vgradnji vzmeti, za katerikoli tip, bomo ze popravl :D

skenirano prosim :D

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule To apr 15, 2003 9:06 pm

Ja jest bi tud rabu potrdilo o vgradnji vzmet Apex 40mm.

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a pikec To apr 15, 2003 9:20 pm

ker vas je že dosti blo za feltne na LPP-ju: ali treba tudi za feltne met potrdilo o vgradnji??

Uporabniški avatar
Jesus
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Jesus To apr 15, 2003 9:35 pm

jst bi tud arbu za vzmeti tuv, a se da to kej fake narest a opazjo???

Uporabniški avatar
polo_16V
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a polo_16V Sr apr 16, 2003 8:30 am

pikec je napisal/-a:ker vas je že dosti blo za feltne na LPP-ju: ali treba tudi za feltne met potrdilo o vgradnji??

V mojem primeru je bil dovolj T.U.V.Niti računa nisem meu.Odvisno pa od njihovega razpoloženja :D

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Sr apr 16, 2003 8:36 am

pikec je napisal/-a:ker vas je že dosti blo za feltne na LPP-ju: ali treba tudi za feltne met potrdilo o vgradnji??

hehe itak, vsakic, ko ti spusti guma, in moras avto slepat do pooblascenega vulkanizerja, da ti vgradi rezervno gumo, potem pa zaflika predrto :) :lol: :P :P

Uporabniški avatar
Mantara
Novinec

Kraj: Obala

Napisal/-a Mantara Sr apr 16, 2003 1:32 pm

ice je napisal/-a:Jest mam za Powerful lonec, vzmeti Vogtland -35mm in platišča Mille Miglia Evo 15"...

Ice a bi mi lahko poslal TUV za Powefull lonec? Bil bi ti zelo hvalazen! Mail: mantara@volja.net
Ule: konec tedna dam gor Apexove vzmeti z TUV-om pa ti bom skeniral in poslal takoj ko dobil! Ce se kdo rabi naj pove!
LP!

bobetko
Novinec

Napisal/-a bobetko Sr apr 16, 2003 7:30 pm

jest bi pa rabu TUV papirje za pragove in zadnji strešni spojler za Fiat Bravota :cry:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr apr 16, 2003 8:12 pm

Ne, samo za vzmeti...

Mantara: ti pošljem tist dokument, sam ni TÜV ker tega v Italij pač ni ane... morm poskenirat...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Sr apr 16, 2003 8:49 pm

mantara je napisal/-a:
ice je napisal/-a:Jest mam za Powerful lonec, vzmeti Vogtland -35mm in platišča Mille Miglia Evo 15"...

Ice a bi mi lahko poslal TUV za Powefull lonec? Bil bi ti zelo hvalazen! Mail: mantara@volja.net
Ule: konec tedna dam gor Apexove vzmeti z TUV-om pa ti bom skeniral in poslal takoj ko dobil! Ce se kdo rabi naj pove!
LP!

:pivo OK super pošlji mi pa na naslov : ulejanez@volja.net

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Napisal/-a pikec Če apr 17, 2003 9:25 am

tisti papir za powerful tudi jaz mam ,samo so na LPP-ju rekli da je en k**** vreden.
sem pa vceraj naredo homologacijo za fedre apex felne rco1 15", temne šajbe, športni filter J&R, papire pa mi bodo poslali v roku enega tedna. kaj bom vse TUV-e tudi dobo nazaj? ker pol lahko vse te skenam pa pošiljam naokoli (mam pa še doma ene za MS-design sprednji podaljšek, zadnji podaljšek pa prage če bo se kdo malo špilal z njimi)

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru Če apr 17, 2003 10:29 am

pikec je napisal/-a:...sem pa vceraj naredo homologacijo za fedre apex felne rco1 15", temne šajbe, športni filter J&R,....

homologacija za športni filter??? a to se tud rabi al kaj???
Slika

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* Če apr 17, 2003 11:07 am

pikec je napisal/-a:tisti papir za powerful tudi jaz mam ,samo so na LPP-ju rekli da je en k**** vreden.
sem pa vceraj naredo homologacijo za fedre apex felne rco1 15", temne šajbe, športni filter J&R, papire pa mi bodo poslali v roku enega tedna. kaj bom vse TUV-e tudi dobo nazaj? ker pol lahko vse te skenam pa pošiljam naokoli (mam pa še doma ene za MS-design sprednji podaljšek, zadnji podaljšek pa prage če bo se kdo malo špilal z njimi)

Kje si to dal homologirat? Na LPP-ju ali v RTI-ju?
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če apr 17, 2003 1:02 pm

ice je napisal/-a:Jest mam za Powerful lonec...

A to maš tisto poročilo o glasnosti, al kwa je že? A maš ti prou tipski Powerfull lonec a univerzalen?
Ma dej vseen pošl na
u.habic@iskratel.si

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če apr 17, 2003 2:15 pm

Folk mi bi mogl skupi stopt, pa se obrnit na pristojne, na tiste drekače, ki pišejo zakone o teh zadevah) PA CIST POPIZDIT; MAL PROTESTIRAT!!! ker je glede tega taka zmesnjava, da pomoje se na samem LPP ju ne vejo, kaj je sploh treba homologirat in kaj ne! Za povrh vsega bi se mogl pa pritozt, zakaj je treba imet Svabski TUV certifikat, ker ce mal bols pomislemo nima najmanjse zveze s Slovenijo, to je tko, kot ce bi jest kr neki sen SQ (Slovenian Quality) kazal tam enem Nemcu na nihovem tehnicnem?!

Imam doma ene TUV papirje od spoilerjev od Seat Ibiza!!! Vse je napisano na cist obicnem rdecem papirju (vec listov) in to vse v Nemscini!!! in to potem pokazes unim idiotom na LPP ju! Me prou zanima kolk od tistih (strokonjakov :wink: ) zna nemsko in prebere kaj pise na tistih štirih rdečih lisih?!!!
Kdo prav, da en Slovenski auspuh ni enak dobr, kot eden ki ima Svabski TuV certifikat?!
Kako lahko idioti zahtevajo homolgacijo za feltne?! ce je pa ze original nimajo?!
Se pravi, ce das gor ene lepe lite felge, te bojo jebal za papirje, ce pa gres na avto odpad iskat ene sfukane plehnate feltne, je pa vse uredu, samo da je grdo (kao original) in nevarno, pa imas izpraven avto?!
Kje na original izpusnem loncu pise karera firma je in kaka serijska stevilka?!! jest vem da na mojem meganu, na original loncu ni nikjer pisalo NIC!!! kako me lahko potem en LPP strokovnjak :wink: j**e, da tale lonc ko ga imam pa sedaj gor, pa nima papirjev in homologacije bla bla bla, ce ze original ni imel tega?!!!

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če apr 17, 2003 2:48 pm

MA JA!
Sej to sva jest pa Technoboy že nekaj cajta nazaj predlagala, sej pravm treba je začet zbirat podpise(pa napisat zakaj se jih zbira-- 4sale=pravnik :lol: :lol: :D :-P ), da se bojo tisti uzgori saj mal premaknil pa kšen nov zakon napisal!!!!
Lahk bi se že kej u Kopru zmenil, pa začel podpisovat, na A3M tuning showu pa obavezno!

Uporabniški avatar
*bojci*
Novinec

Napisal/-a *bojci* Če apr 17, 2003 2:59 pm

Sem tudi jaz zato, ker se že dolgo zezam s temi felnami, pa še vedno ne vem, če bom skoz prišo s tem, ostalo pa niti nimam velike volje gor devat, semo zaradi tega, da me bodo tam zaj******i, pa rekli, da naj dam dol.
Vsak bi samo rad nekaj iz žepov vleko, študentski žepi pa nikoli niso polni. :wink:
Slika
Renault Avtomobilistični klub Slovenija
http://www.rk.avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov