Voith je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:avto mi pomen velik. Meu bi pa eno mjčkeno stanovanjce ki bo zrihtano normalno, in se bom loh not kopu si kuhu in spal notr, zravn pa tako mašino da nobenmu neb blo nč jasn. Sm pač skromn glede stanovanja, ne rabm neke bajte kaj šele vile, škoda prostora. Itak pa večino cajta prežvim al v službi al v avtu, doma pa sam jem in spim. Tko da je v stanovanje praktično brezveze preveč vlagat.
to je odvisno od tega zakaj bi ti avto rad imel.
no pa dej zaupej nam zakaj bi si ti recimo zelel tak avto?
zarad tega da te vsi gledajo in si misljo: lejga tega, ta pa ma pod palcem, v resnici bi pa zivel v garsonjeri? al mogoce zato da bi plehpicke pecal? al mogoce zato da bi tiscal po celovski 220? al da bi ga pelu na mobikrog in se tm izzivljal?
naprimer js, ki mi avto sluzi pac kot prevozno sredstvo, bi mel rajs lepo urejeno hiso in okol neki zemlje, pa magar ce bi se mogu vozt neki let z yugotom, kot pa da zivim v najeti garsonjeri in mam neko meco zarad tega da folk misl, da sm jankovic2.
sam bi mel pa polek jugeca v garazi se kksno specialko samo za na progo cez neki cajta pomoje
Meni avto služi kot prevozno sredstvo in sredstvo za zabavo(offroad), prvomi pa je da imam porihtano streho nad glavo in da imam tok denarja, da grem vsak dan lahko vsaj na eno pivo in da si med službo lahko kupim malico.