Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Svasta majka rodi

Napisal/-a Daco So avg 06, 2005 10:20 pm

A se kdo sprasuje zakaj civkam? Nekateri od vas poznate moj avto...
Slika
Luskan ane... no mogoce nekaterim tut ne. A sem si ga sam prisluzil in kupil, pa full sem zadovoljen z njim. Zato ga tudi cenim in cuvam.

No en PO***AN k****n, mamu mu j***m u usta :-:o se je zgleda ucer zvecer dolgocasil in medtem ko sem imel avto parkiran na Einspilerjevi ulici za Bezigradom (LJ) med 23 in 00:30 (bil na pijaci pri dveh kolegicah) in se odlocil sprehajat mal po mojem avtu! :ue

Rezultati je sledec
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Mogoce se na slikah ne vidi najbolje, a se je falus PO***AN, k bi se mu vsaj posusil, spravil zadaj na avto in se sprehodil po strehi, nato skocil dol na havbo in pristal ob desnem brisalcu, naredil se dva koraka in skocil dol! Ma najebem ti se mrtve majke supcino, kaj ti je avto naredu. Ce si tak frajer, sprehod se po avtu v moji navzocnosti. No hvala bogu, posledice na avtu bi lahko bile se hujse, tako pa imam "samo" eno vdrtino na robu havbe (se lepo vidi na eni od slik, pa zgleda je s peto zapel mal za desni brisalec in mi ob brisanju mal drgne od sipo in je glasen. Pa tut na strehi (nad vetrobranskim steklom) je levo od odtisa ena skoraj neopazna vdolbina, sam ce si vzames cajt jo opazis.

Prov ni mi jasn, kako taki debili lahko se zivijo na tem svetu, k bi mu obe nogi polomu, pa pol nej poriva un PO***AN vozicek. Ce mu je dolgcas pa ma prevec energije nej gre smeti ob cesti pobirat, da bo lepsa Ljubljana. i**** PO***AN. Sej bom prebolel skodo, sam preklinjam tega supka, k nima nobenga spostovanja do tuje lastnine. Mah... sej ni vreden besed. Sam tepst je treba, pa se to ga nebi izucil - nazalost :/:o:/
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So avg 06, 2005 10:25 pm

Stari da je men to naredu pa da bi jst to vidu. Ma isprebijo bi ga svega materemiga. Pacienti eni opiceni mamu jim j***m :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ So avg 06, 2005 10:25 pm

kaj naj rečem...tvoj post pove že vse tko da nima smisla kar kol dodat
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Re: Svasta majka rodi

Napisal/-a [g0ran24] So avg 06, 2005 10:27 pm

Daco je napisal/-a:Prov ni mi jasn, kako taki debili lahko se zivijo na tem svetu, k bi mu obe nogi polomu, pa pol nej poriva un PO***AN vozicek.

V tem primeru te ima vso pravico tožit in policaji bi te zaprli njem pa bi rekli lahko noč
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So avg 06, 2005 10:32 pm

In kdo je omenjal policaje? :twisted:

V takih primerih itak ne vpletas policije :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight So avg 06, 2005 10:32 pm

matr.... :evil: :evil: kou u roke pa samu tepst hudiča k je tu naredu...pa taku tepu..adijo pamet... :-:o :jao: :!: :!: pa če sm zaprt nawem kuk cajta...

LP miha

Uporabniški avatar
alexmazda
Novinec

Napisal/-a alexmazda So avg 06, 2005 10:35 pm

j***m mu mater u škrbava usta če mi gdo to nardi...popizdim...

se vidi kolk malo kulture majo nekateri...

se vidijo slučajno kakšne vdrtine?

PS: tudi meni se je zgodlo nekja podobnega... tip mi je po umazanem avtu čečkal po strehi in mi pisal neke besedila, kaj pa vem kaj in se mi v laku pozna popraskano še zdaj...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 So avg 06, 2005 10:37 pm

[g0ran24] je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Prov ni mi jasn, kako taki debili lahko se zivijo na tem svetu, k bi mu obe nogi polomu, pa pol nej poriva un PO***AN vozicek.

V tem primeru te ima vso pravico tožit in policaji bi te zaprli njem pa bi rekli lahko noč

Ej tolk cajta bi ga mlatu, da bi slej ko prej odnehu od tožbe, na konc bi me pa vprašu če mi je kej dolžan.
Sam to je to, k majo smrkavci, ki niso zaslužil še niti prebite pare, čudn način zabave.

Bodoči tašči so sunl pokrovček lite feltne, ko je bil avto parkiran pred bajto.. Ampak samo enga, sam k*** k se zadeva ne dobi več, ker je star model. Zdej lohk stran vrže feltne, pa kupi nove. Barabe gnile.

Daco sicer je to k***, sam hvalabogu vsaj ni velike škode.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN So avg 06, 2005 11:47 pm

Zihr je spet kaka stoka zadrogirana! 9mm je majka za take idijote :twisted:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 07, 2005 1:20 am

nebos verjel sam men so po fordu skakal 2x, in obakrat sem bil js v avtu.

prvic mi je skaku en pacient ki ga celo poznam sam je biu cist pijn in nevem kva mu je blo, mi je pred metelkovo ob 5h zutri ko sm se js neki muckal z eno zensko v avtu, skocu na haubo in me gledu cez sibedah in se mi neki smeju.. pol je men zavrela kri in sm zaverglu in po gasu in sm pr ene 30kmh zbremzu tko da ga je fuknl po tleh v loku, in je biu vs neki popraskan. se zdj mi je zal da ga nism se zbil takrat.

drugic mi je pa ena pijana zenska zlezla na streho in mi z bulerji brcala v spredno sajbo :evil: no njo sm tud skipu dol. mal mn k unga tipa sam vseen.

ce mi to se kdaj kdo nardi, ga skipam v steno al pa drug avto, pa nej pol na klinicnem mal premisljuje kje se hodi in kje ne.

haubo sm mel pol vso bulasto, streha s sibedahom je pa na sreco tok ojacana da ni blo ful velikih vdolbin.

folk zadne case res ni normaln :?

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne avg 07, 2005 6:50 am

Pa to nemores verjeti,kaj hudica ima nekdo od tega,jaz ce imam komu kaj za povedat mu povem v obraz in mu ne caram okoli avta.Mislim da nas je kar vecina taksnih so pa tudi primitivci ki najdejo drugo pot in ti deljao skodo.Cisto te zastopim!
Mislim pa da je tu slo za kaksnega pubertetnika ki se je pac dokazoval pred druzbo... :?

LP

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne avg 07, 2005 9:34 am

ma...ej...ja...pa nemorš..pa dej..kje s vidu?!..lol?!!?...po avtu...? :x

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne avg 07, 2005 10:38 am

[g0ran24] je napisal/-a:

Jah...hodu je po avtu, pa mu je na zadni havbi zdrsnilo, pa si je razbil gobec pa komplicirano zlomu roko... :oops: ups a ne...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Ne avg 07, 2005 11:02 am

Slide je napisal/-a:
[g0ran24] je napisal/-a:

Jah...hodu je po avtu, pa mu je na zadni havbi zdrsnilo, pa si je razbil gobec pa komplicirano zlomu roko... :oops: ups a ne...

dobra ideja :twisted:

nej še bimmer pove kak predlog :lol:
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Ne avg 07, 2005 11:03 am

Svašta, res da taka govna obstajajo na tej zemlji! Joj, da bi ga vidu na mojem avtu kako bi desanka pa levanka pela pol pa še ninja kij svojo melodijo udaru, pol pa za finale ga pa še na ražnju speku mamu mu jeb.....
Nč žal mi je za tvoj avto, druzga ti nč nemorem rečt!

LP

Uporabniški avatar
Tinal
Novinec

Napisal/-a Tinal Ne avg 07, 2005 11:30 am

Ja in po možnosti je bil še nekdo ki te pozna.... Foušarija usrana... vse bi juh zbrcala! :evil:
In love with Eleanor ;)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne avg 07, 2005 11:43 am

s kolom po jajcih tuk cajta nažigat dokler neb dubu milega dekliškega glaska,sej takrt bi pa sam pogruntu kdaj je dost :twisted: :twisted: kok je folk bolan,pa to ne morš vrjet...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne avg 07, 2005 11:45 am

Mamico mu j..... :? :g: :ne Take je treba samo :/:o:/ :bonk

L.p. Bistri...
555

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego Ne avg 07, 2005 11:46 am

pa to popizdiš... :twisted: :twisted: :twisted: tak kot si rekel naj to naredi v tvoji navzočnosti !!!! :evil: :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne avg 07, 2005 12:20 pm

Uu žal mi je za tvoj avto, oseba ki je to nardila je bla pa totalno pijana al pa retarded :bonk
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov