Ni res da MORA bit slika tudi z očali.Sam imam vozniško dovoljenje v katerem mi piše : VOZI Z OČALI ALI KONTAKNIMI LEČAMI.Pa na sliki nimam očal.Tko da slikca sploh ni pomemba važn je samo kaj ti piše pod OPOMBE.No na vso srečo men piše tudi s kontaknimi lečami in včasih pozabim očala al pa jih ne dam gor(nimam močne dioptrije) in policajo rečem da mam leče pa še noben ni kompliciral, ponavad niti upraša ne za očala, ker mi piše za leče:)
če imaš od zdravnika dopuščeno vožnjo samo z uporabo očal (omejitev vpisana v vozniško dovoljenje) potem mora biti tudi slika z očalilisko1 je napisal/-a:dolenc je napisal:
[/quote]Ni res da MORA bit slika tudi z očali.Sam imam vozniško dovoljenje v katerem mi piše : VOZI Z OČALI ALI KONTAKNIMI LEČAMI.Pa na sliki nimam očal.Tko da slikca sploh ni pomemba važn je samo kaj ti piše pod OPOMBE.No na vso srečo men piše tudi s kontaknimi lečami in včasih pozabim očala al pa jih ne dam gor(nimam močne dioptrije) in policajo rečem da mam leče pa še noben ni kompliciral, ponavad niti upraša ne za očala, ker mi piše za leče:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov