Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Sam kva je narobe...

Napisal/-a Turbobitch Ne avg 21, 2005 2:39 am

....s temi slovenskimi vozniki, motoristi in policaji!! [cenzurirano] se furam po Ljubljani, folk čez rdeče, čez dve polne črte, ne pogleda mrtvega kota nben u pizdu mater. Osnov ne znate FFS. [cenzurirano] če ne znaš gledat znakov pol nisi za na cesto. Če je narobe obrnen trikotni [cenzurirano] nimaš prednosti. Pa hupa je zato da enga opozoriš, ne pa da mu težiš ka ne zapele dost hitr čez križišče, ka rajš počaka pa ne sil prednosti. Nestrpnosti in neznanja je preveč na naših cestah. Da ne govorim o na pol slepih starčkih u yugotih pa folka z velkimi avtomobili ka ga boli [cenzurirano] za druge.

Pol so tuki teli motoristi. Pa kva vm ni jasn. Ne j***m nobenga več, če se mi napičeš na haubo, i dont care!! Naučte se normaln vozt al si pa Kolo nabav pa ne delat bedarij na cesti. Mislm vseen mi je če se mi 250 u rit zabijaš, pejd bl počas. Se furam po prehitevalnem pasu, vidm motorista, dam desn žmigovc in mi [cenzurirano] zapele desno. Ja faaak!

Za konec pa še, joj, teli naši policisti. (GO DOMŽALČAN - sej delaš kkšne neumnosti sam tista je bla pa lepa) Tok sem mel enga rešpekta do telih policajev. Nikol nobenih problemov pri kontrolah, sam na cestah ste pa ena navadna SMET!!! Predvsem vi od voznikov na cestah bi morali vedet pravila. Se furam s kolesom, me policaj izsil prednost (mrtvi kot op.p.).
Omejitev se držite NE SPLOH. Najbolj me pa razpizdi ka nič ne nardit za promet. [cenzurirano] model ti pred tabo zapele čez polno črto in nato še čez rdečo, tazga se ustav ne pa gleda pa se smeje ka en [cenzurirano]. Zakaj si tm.. da gledaš hude lubice ob cesti al da delaš red. Sorry če je bil nevem ker hud avto in oh in sploh. Najlaži vm je stat tm ob cesti pa ustavlat folk, ka ni treba nič mislt. Namest da bi kej nardil u prometu. SRAM NAJ VAS BO. Ne zaupam nobenmu policaju več. To kar sem u tem tednu vidu ej.

U tem kapitalizmu je pomembn sam dnar. Odnos do sočloveka je pa nažalost samo u zavidljivi in nesramni obliki. Kje so dobri časi kjer je bil red. Ampak to ni tok pomembn. Pomembn je da so naše ceste nevaren prostor!!

Vso srečo vam želim in srečno vožnjo.
Zadnjič spremenil Turbobitch, dne Ne avg 21, 2005 3:01 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 21, 2005 2:57 am

Če je narobe obrnen trikotni [cenzurirano] se ustav.

pru pred svojim pragom pomet in se nauc cppja.
pred trikotnikom se ni treba ustavlat ce ni potrebe.

drgac se pa strinjam s tistim delom o pof**anem kapitalizmu.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne avg 21, 2005 3:00 am

Voith je napisal/-a:
Če je narobe obrnen trikotni [cenzurirano] se ustav.

pru pred svojim pragom pomet in se nauc cppja.
pred trikotnikom se ni treba ustavlat ce ni potrebe.

drgac se pa strinjam s tistim delom o pof**anem kapitalizmu.

Bolj:)
:P
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne avg 21, 2005 7:11 am

tolkrat premlete teme že..
ampk ce si usaj mal sporstil jezo ka si se klele izpovedal :D potem je CooL :P :P
se pa seveda strinjam.. ker je tud res.. da ljudje 5 let po opravlenem izpitu nepoznajo vec znakov.. :roll:
glede na to kk se nekateri motoristi preseravajo, pa povejo tud nesrece z motorji.. k jih je vsak dan vec..
policajev pa sploh nebom nc komentiral :nae

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne avg 21, 2005 8:20 am

a vas vreme meče al kaj :roll: jah nč...najboljš da vsak dan en uporabnik odpre podobno temo! Pač to se dogaja in vedno se bo...konc debate iz moje strani!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne avg 21, 2005 8:23 am

Cesta je na kratko oprostite izrazu k***a - lahko te preseneti, pa čeprav jo zelo, zelo dobro poznaš.In velikokrat se zgodi, da jo človek skupi praktično pred domačim pragom.
Probelem našega prometa - cesta + udeleženci (vozniki in prevozno sredstvo) je v tem, da ljudje ne obvladajo svojega prevoznega sredstva in pretiravajo ne glede la lastne sposobnostmi obvladovanja le-tega ali pa vozijo avtomatsko - to pomeni, da znajo vsakdanjo razdaljo (oz relacijo, ki jo največkrat prevozijo) od točke A do točke B "na pamet" - če pride karkoli neobičajnega (zastoj, ovira ...) in je treba v trenutku reagirat situaciji primerno je to bolj ali manj neuspešno reagiranje, kar ima v najslabšem priemru za posledico nesrečo.
Vsak naj pač vozi kolikor je sposoben obvladovati svoje vozilo pa bo OK. Poleg tega pa je v vsakem trenutku potrebna strpnost do napak drugih - danes zgrešiš ti jutri bom jst. Nihče ni popoln.

LP

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Ne avg 21, 2005 9:39 am

Vse to smo ze nekaj krat premlevali.Ja zalostno res sam kaj narediti,nemores vplivati na to.Jaz sem dokaj strpen v prometu,sicer v avtu prezivim vsak dan povprecno 10-12h,nebom spet razgljabljal da sem poklicni voznik in da tudi marsikaj vidim kaj se dogaja na cestah.Samo nekaj primerov bom nastel:

Izsiljevanje prednosti,no predstavljajte si kako mi je pri srcu in zakaj se vcasih jezim ko se recimo peljem 70km/h z tovarnjakom laste teze 10T in tovora 10T in mi pac nek starcek izsili prednost in se lepo pocasi premika po cesti,ces kako lepo je voziti po predpisih,mladiha pa itak samo divja po cestah.Koliko pro.nesrec povzrocijo ravno taksni vozniki.Zadnjic sem imel tasken pimer se peljem skozi naselje 40km/h in vidim belega Hyundai Getz-a ki se je pripeljal z stranske ceste in pogled na levo in desno in naravnost na cesto,ce bi bil preprican da nebi koga ubil bi ga tako brez premisleka zadel ,sam ko bi me posteno pekla vest da bi kogar koli poskodoval.Ce se le da poskusim resiti stvar kot sem tudi sedaj.Posljedice deset ali kaj vec manj metrov zaviralne poti,tudi ce bi ga zadel se nebi bal s strani policije da bi bil jaz kriv ker se bi lepo ocitalo z tahografa hitrost v tistem casu.Dobro hvala bogu se je vse lepo izteklo no res je da sem mu se potrobil z zracnimi trobami on se ni nic podvizal ali pa da bi e ustavil in mogoce opravicil.No mogoce tudi bolje tako ker sem bil tako besen da bi mu zadal udarec skozi okno. ;)

Koliko krat se peljem v kolini vozil po omejitvi recimo 90km/h in prvi v koloni vozi 10km manj,pa pelji se tistih 10 km/h vec ce ti to zakon dopusca ali pa sploh ne idi na cesto ce nisi spospoben,nakar opazi ob cesti policijski avto in zavira na 60km/h.Vedno znova se sprasujem zakaj,zakaj,zakaj!Takemu bi jaz lepo strgal voznisko dovoljenje!Jaz se nimam za nevem kaksnega voznika,spostujem zakon in policijo,nerecem da ne nardim kaksnega prekraska sam vec ali manj se trudim voziti po predpisih.

No toliko za enkrat se mi ne ljubi vec razmislajti o teh in onih voznikih.Najbolje da vsak pri sebi razmisli in skrbi zase sam ko pa je danes tako da nerabis biti nic kriv in te lahko ravno tako doleti,si pac bil ob nepravem cau na nepravem mestu.

No lep pozdrav in veliko srecnih in varnih kilometrov zelim.s_mande

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne avg 21, 2005 11:03 am

s_mande - pozdravljen poklicni kolega (sicer jst verjetno ne več dolgo). No jst sm pa za eno tako dogodivščino bil ob izpit 1 mesec. Tip pripelje mi pripelje direkt pred tovornjak iz dvorišča. Moja brzina je bila okrog 70 km/h, zavirat ne bi imelo učinka, da bi preprečil nesrečo sm zavil na nasprotni pas - sicer je bila pred mano precej dolga ravnina, na cesti nikogar, tako, da bi šlo vse lepo skozi ... če ne bi z druge strani pripeljala policija, ki je moje ravnanje ocenila kot nevarno prehitevanje pred ovinkom. Po njihovem prepričanju in zakonu bi moral tistega tipa zgazit s tovornjakom in bi bilo vse OK. Sicer raje ob izpit mesec dni, kot imet na vesti življenje nekoga, ampak po drugi strani se počutiš na kratko budala.

LP

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne avg 21, 2005 11:45 am

a zdaj pa vsak dan iste teme se bojo odprirale, katere se seveda vedno sprevržejo
v kreganje. bomo videli koliko bo ta debata zdržala.
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne avg 21, 2005 11:54 am

M3 je napisal/-a:a zdaj pa vsak dan iste teme se bojo odprirale, katere se seveda vedno sprevržejo

Zakaj bi blo sploh kreganje ce usak uporabnik izrazi svoje mnenje/dogodke na cesti pac stvari ki so se mu zgodile? Pac nas je saj 70% uporabnikov tega foruma not happy glede na stanje na slo cestah in nekje je treba zacet magari tle. Pa bo pocas prislo v cajtnge od tam na tv in nenazadnje v glave takih idiotov po cest.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 21, 2005 12:40 pm

M3 je napisal/-a:a zdaj pa vsak dan iste teme se bojo odprirale, katere se seveda vedno sprevržejo

najbols da to temo zaklenete in se sam se modi not pogovarjate pol.

drgac pa zanc na uno temo k pac lahko samo izbrani odgovorijo, sm js tut istega mnenja. v CE regiji je neki hudo narobe z avtosolami.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Ne avg 21, 2005 12:48 pm

jst mislm da je bol fora v tem:
povsod- v vseh regijah so slabi in idiotski vozniki
vendar- v lj je full avtov večina valda lj reg.
pa te izsil eden, pa drug, pa tret, pa..., pol pa še dva krančana pa celjan, pa prideš dam pa si si zapomnu sam ''druge'' reg. tablice- zakaj- zato ker lj tablico vidš na vsakmu vogalu, kr reg. pa opaziš sam k te gdo izsil, ali podobno- tako da ne vidš nobenga krančana k voz normalno, oz. porajtaš sam tist 1% idiotov
lp

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ Ne avg 21, 2005 12:50 pm

Kva te je vrglo T_Bitch, mojster uletavanja? :-P :D
Slika
02' TOUGE GHOST

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 21, 2005 12:51 pm

čuj, moj inštruktor je res bil bučko...jedu pistacije al neke oreščke pač na AC, medtem ko sm jz avto prtišu do 160 pa sm opazu, ded pa ne in sm sam spustu gas pa je blo, on pa lepo naprej metu lupine skoz okn.

Jz sm ga naredu v prvem, pri 36ih urah, pa še skregu sm se z unim idiotom, kr mi je težil, da si ventilacije ne znam zrihtat.Itak če pa pr hiš ni blo nikol avta, avto šolo sm pa vedn in res vedn vozu v lepem, sončnem vremenu, sredi dneva in poletja, pa je sam klima bla polaku naštimana, pa še tto nism jz vklopu.
Večin kolegov je nardila tut tu nekje...
Bivša sošolka pa 3krat padla, njeni rekordi: vožnja po tunelu po drugem pasu, ker jo je blo strah zida, spet vožnja po drugem pasu, ko se pač ni znajdla, ko je blo križišče z prednostno ki gre desno, narobe zavijala na AC...uffff pa ko je nardila, avta ni znala dat v rikverc, pa na Rogli nas je na led spravla, pa sm jz rešval situacijo, pa da ne rečem , da niti ve ne kaj je levo in kaj desno...pa to ni vse...Taki celjani res ne smejo na cesto

Sam so pa tut rekordi, ko sm šel zram punce na brucovanje, pol se pa njena sošolka začne oglašat neki, kak Celjani ne znamo na krožnga zapelat, češ, da smo mi tak retardirani, da nimamo krožnih tu, in jih mate sam v LJ, in zato temu primerno devamo žmigavce desno, ko gremo vn, morš pa dat levga

:roll: :roll: :roll: :roll:

POMETITE PRED SVOJIM PRAGOM!!

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 21, 2005 12:54 pm

kljukec je napisal/-a:jst mislm da je bol fora v tem:
povsod- v vseh regijah so slabi in idiotski vozniki
vendar- v lj je full avtov večina valda lj reg.
pa te izsil eden, pa drug, pa tret, pa..., pol pa še dva krančana pa celjan, pa prideš dam pa si si zapomnu sam ''druge'' reg. tablice- zakaj- zato ker lj tablico vidš na vsakmu vogalu, kr reg. pa opaziš sam k te gdo izsil, ali podobno- tako da ne vidš nobenga krančana k voz normalno, oz. porajtaš sam tist 1% idiotov
lp

evo, točn to!!

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Ne avg 21, 2005 12:57 pm

ma sj res no... pišuka lj vozte po lj ko norci, ko pride na gorenjsko se pa 50 pelete po cesti za 90... a če vm en potrob, poblenda je koj ogenj v strehi... če pa u lj ne speleš pr rumeni luči, je pa trobljenja ko na poroki...

pa kolesarje mal glejte nekateri lj... ;)
Slika

Uporabniški avatar
eXtreme
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a eXtreme Ne avg 21, 2005 1:02 pm

Jest pa opazam da folk sploh ne ve kaj je mrtvi kot in da to obstaja. Niti jim ni jasno zakaj v avto soli delas bocni pogled :jao:
Slika

Damjan19
Uporabnik

Napisal/-a Damjan19 Ne avg 21, 2005 1:04 pm

jz ga dobr poznam...še posebi na AC, ko se nagnem mal naprej, da sm 100% da ni nč za mano, pa pol šele prehitevat

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Ne avg 21, 2005 2:45 pm

Damjan19 je napisal/-a:jz ga dobr poznam...še posebi na AC, ko se nagnem mal naprej, da sm 100% da ni nč za mano, pa pol šele prehitevat

Ma ti si zlatan.

Folk postekite da je v lublan 3x vec avtov s tem je tut delez pacientov vecji. Plus tega se ob spicah folk izivcera zarad takih k na zeleni luci sele saltajo v prvo. Da o zgubljencih negovorimo k jim je tezko dt jurija za jebeno karto al pa se saj na benzi ustavt pa pregledat da dobis saj priblizno sliko kje je kaj. Je pa tut dejstvo da ljubljano najbol jebejo taxisti ker misljo da so nevem v new yorku pa da lahk delajo tko kt uni tm. je pa spet 3tje dejstvo to da v lj med opravljanjem vozniskega izpita naletavas na take paciente in si dost bol izurjen ze ob prijetju izpita kot npr uni tm dol v kopru ko dobijo izpit pr 13 urah vozjo pa k italijani.

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne avg 21, 2005 3:43 pm

Ej folk snamte si z neta komad : THE PINEAPPLE SONG (turn around and let me see), da vam popestri ta deževen dan, ker vidm da vreme slabo vpliva na vse!!! :D

Pa prijetno poslušanje...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov