pinosat je napisal/-a:LP
Jaz česa takega še nisem doživel, da avta enostavno ni bilo mogoče ugasnit, laufal je na 5500 ali več obratov. Sicer mi je prižgalo opozorilno lučko, a preden sem uspel karkoli narediti, je avto začel laufat na maksimum obratih in se ni dal ugasnit, kljub pritiskom na gumb za izklop, seveda na levi špuri na avtocesti pri kakih 150 km/h. KO sem uspel ustaviti na odstavnem pasu, je bilo v kabini že toliko dima, da sem samo pobegnil iz avta in ga od zunaj gledal, kako ga žge na ful obratih. K sreči se ni vžgal, ampak je po kakih 4-5 minutah zaribal, še preden so prispeli gasilci.
Na renault servisu so mi povedali, da je turbo potegnil olje in ...Očitno nisem prvi, ki se mu je to zgodilo. Seveda avto ni več v garanciji, ima pa le 89000 km.
reber je napisal/-a:Usak avto se da ugasnt, daš u direktno - najvišjo prestavo in popustiš sklopko, z občutkom, ne na hitro in seveda držiš bremzo. Ga ni motorja da ne bi na ta način ugasnu, tut pri 150km/h, seveda je pogoj, da nimaš zanč bremze.
Joie de vivre! je napisal/-a:Park je isto kot ler, ne bi bilo nič, dal bi v D in pritisnil na bremzo, avto mora crknit.
LP,
Joie
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov