Damjan19 je napisal/-a:nism vedu da se gre za to, ampka tule okol hodjo že 2 tedna, direkt pod mojim blokom...
itak takole na cesti ne bi dal denarja...oz. tk na hitr, ne da bi se prepriču.
enkrat aprila v Lj sma šla z punco jest v znano picerijo v Maximarketu in je okoli hodil mulo, z neim a4 listom gor pa neka slika enga otroka, celga bogega, mali pa v slabi slovenščini:˝Pomagajte mojemu bratu.˝
Ignoriral smo ga vsi, morda zarad tega, ker smo pač ljudje in dokler se nam ne zgodi se am je*e, ampak po drugi strani je blo pa to edino prav. Torej mi2 pojema in grema in pred Namo malega s5 vidima, mali potegne vn nokio N-Gage, pokliče nekoga, pa grema z punco za njim, zavije v neki fastfood sranje nasprot name tam pa še 2 kompanjona, veselo nabavjo zalog za kosilo vključno z galono kokakole in grejo smejoči in veseli.
misli si kar si češ...
Liquid je napisal/-a:pod Alpami jih ne maramo,pa jih pač ni
tristan01 je napisal/-a:Liquid je napisal/-a:pod Alpami jih ne maramo,pa jih pač ni
Ne morem da nebi komentiral. Jesenice so skoraj olimpijska vas, vsi v trenerkah in govorijo tujej jezike, ti pa nobenega ne vidiš? Ja itaq da ne, saj nimajo koga nategovat in prosit, če so pa vsi na istem. Pravih gorenjcev pa tak nima smisla prosjačit.![]()
![]()
Lp Tristan01
P.S: prosim ne me![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov