Pri nas je tako, da imamo dvorišče, ki je "zaprto" z avtomatskimi vrati- vsako stanovanje v bloku (in naši hiši, imamo skupaj z njimi dvorišče) naj bi dobila 2 daljinca za ta vrata. Nekako pa je naneslo, da smo mi dobili samo enega (mati v slabih odnosih s hišnikom ipd.). Sledila so kreganja in podobne zadeve, ampak zares hude krize ni bilo, saj je bil doma vedno samo en avto (sva imela "skupnega" z mamo- pisan na njo, vzdrževal in vozil jaz

Pred dvemi dnevi pripeljem domov nov avto in jasno, takoj v akcijo- najprej jaz (se mi je hišnik izgovoru da drugi stanovalci ne dovolijo da bi dobili še en daljinec češ da puščamo obiske [ki pridejo k nam v hišo!] na dvorišče; naštel pa je tudi imena tistih ki naj bi bili proti). Grem domov, povem materi kaj je rekel in ona popizdila češ da laže in šla potrkat na vrata od unih ki naj bi govorili proti in jih vprašala. Vsi so debelo gledali in bili pripravljeni tudi pisno "dat" da nimajo nič proti. Gre seveda ona še k hišniku in pove ženi (ker njega ni bilo doma) kakšna je situacija in da zahteva daljinca.
Kako se bo zgodba razpletla še ne vem, sem bil pa danes zeloooooooooo presenečen- včeraj sem lepo spucal CEL avto v nulo, pridem danes dol in- nekdo (haha, le kdo) je posul avto s hrano za ptiče, posledice pa so bili seveda drekci vsakih 10cm...
Danes bom dal na laptopa kamero pa snemal dvorišče celo noč da bom imel video če bo spet kaj naredil...mamo mu ej...