TechnoBoy je napisal/-a:Zanima me zakaj vsi nimate svojih avtomobilov.... ker poj pa prides na srecanje pa ni tok upedenan kot na sliki.. kaj a se sramujete svojih konjickov ali kaj ?
TechnoBoy je napisal/-a:sliko das na net in potem daj v podpis (img)http://naslov.slike.jpg(/img)
pa namest navadnih oklepajev daj [ ]
aja jest ti jih lahko poskeniram
TechnoBoy je napisal/-a:Zanima me zakaj vsi nimate svojih avtomobilov.... ker poj pa prides na srecanje pa ni tok upedenan kot na sliki.. kaj a se sramujete svojih konjickov ali kaj ?
Galantfreak je napisal/-a:Ma majke mi, da je moj, sem ga dal tud u galerijo "Naši avtomobili". Če ne bi hotu dat svojga gor, pa bi hotu buče kotalit, bi si v podpis dal kako svojo umetnijo narejeno s Photoshopom...
kdk je napisal/-a:Po moje takšna raznolikost popestri forum in ga naredi manj uniformiranega.
donCapeli je napisal/-a:Galantfreak je napisal/-a:Ma majke mi, da je moj, sem ga dal tud u galerijo "Naši avtomobili". Če ne bi hotu dat svojga gor, pa bi hotu buče kotalit, bi si v podpis dal kako svojo umetnijo narejeno s Photoshopom...
kaj tvoj je uni bel avto??? zakaj ga pa nisi odspredi slikal???![]()
![]()
lol
ma zato ker sem ga komi kupu in še NI bil pri kakem ličarju in kleparju da mi malo poštela lufte, ker tko zgleda kot Columbia, ki je padla z neba !!!
SAM DA MOJ JE VINSKO RDEČ !!!![]()
hihihihi
bo slikca, bo-ko bo kaj videt
kdk je napisal/-a:...
Kaj bo v podpisu je stvar posameznika s pripombo da je primerno za javnost in ne moti preglednosti foruma ( velikost ).Če je to lasten predelan avtomobil je toliko bolj pohvalno , če je sanjski avto je paša za oči ker se pač ne vidi vsak dan, kakšna smešna animacija ali slika za boljše počutje vseh tudi prav pride.
Po moje takšna raznolikost popestri forum in ga naredi manj uniformiranega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov