Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

šola dirkalne vožnje...po:)

Napisal/-a Kiri To apr 22, 2003 12:16 pm

No če kjerga slučajno zanima sem se odločil in "opravil" tole šolo dirkalne vožnje...
No morm rečt da mi ni škoda tistik 80k SIT, ker je blo res nepozabno in bom šel naslednje leto spt sam če bojo dinrčki
Uglavnem če kdo še niha med BI pa NEBI nej se kr odloč za BI :wink: ...Pr AS Motorsport so ljudje FUL prijazni, inštruktor pa je tut ful car in res obvlada zadevo, da o P106 ne govorim :) ...res da je majhen pa ne glih ful močn ampak za začetek je pomoje več kot odličen :)
Ok zdej grem pa raj nazaj delat...mogoče mi bo nasmešek le zginu z obraza :D

LP Kiri

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. To apr 22, 2003 12:26 pm

dj nam mal bol podrobno opiš potek šolanja ;) (vzem si cajt) :)

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Subaru To apr 22, 2003 12:32 pm

hm...dej se res mal razpiš! mene tud zanima!!
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To apr 22, 2003 12:51 pm

Fantje, ko smo že ravno pri tej temi - moj fotr ima tudi registrirano šolo dirkalne vožnje in bo počasi začel izvajat inštrukcije. Zadeva je zastavljena nekoliko drugače kot šola, ki jo omenja Kiri, saj gre za inštrukcije v pravem pomenu (kot. npr. inštrukcije iz matematike). Plača se na uro inštrukcij, učenje pa poteka z vašim avtom (seveda pa se lahko po dogovoru potem uredi tudi vožnja s pravim dirkalnikom).
Ima pa 25 letne izkušnje z vseh področij avto športa :wink: .

Torej če je kdo zainteresiran, naj pokliče na 041/911-383 za vse podrobnejše info.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri To apr 22, 2003 12:59 pm

Sale tegale pa jst ne štekam :oops:
Kako to misliš ištrukcije z našim avtomobilom :?:
Kukr sm jst vidu se serijsk avto pa dirkaln ne morta primerjat sploh!...mislm kaj se lahko naučiš v svojem avtu drugega kokr idealno linijo(to je tooooook težko zadet da je kr hudo!)...ker ricimo točko zaviranja ti lahko ene 3x pokaže pol se pa obloge zažgejo, da o tišanju čez ovinke sploh raj ne začnem :wink: ...pa še svojga avta bi mi blo škoda za na dirkališče ker je vožnja preveč brutalna za navadn avto...lahko pa tudi da se motim :)
Dej mi tole mal bl razlož no, prosim, k mi res ni jasno(al sm pa jst čist narobe use zastopu...spt :wink: :oops: )

LP Kiri

PS:razpisal o tem kako je to pri meni potekalo se bom zvečer al pa jutri v službi...danes mam preveč frke pa nimam časa...sorry

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To apr 22, 2003 1:09 pm

Hja, težko je to takole na kratko razložit - pa tudi kot rečeno je za več info. najbolše poklicat na omenjeno številko.

Je pa treba razumet, da to niso inštrukcije, ki te bodo naučile dirkat z dirkalnikom, ampak so namenjene tistim, ki bi radi obvladali športno vožnjo svojega lastnega avtomobila (ne pa da nekaj brezglavo divjajo brez vsakega občutka in tehničnega znanja, ne da bi se sploh zavedali kaj zmore njihov avto in kako iz njega potegniti kar največ ). Tistemu, ki mu je škoda svojega avta za takšno stvar je že v osnovi spregledal namen teh inštrukcij :wink: .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru To apr 22, 2003 1:15 pm

ja in kako naj bi potem zgledale te inštrukcije? si ne morem ravno predstaljat. A jaz in tvoj oče bi se peljala v mojem avtu in pol bi mi on reku "pohod gas", "šalti dol", "zavij zdej",....nočem bit smešen, sploh ni tak moj namen, sam res ne vem... :oops:
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To apr 22, 2003 1:22 pm

Subaru je napisal/-a:ja in kako naj bi potem zgledale te inštrukcije? si ne morem ravno predstaljat. A jaz in tvoj oče bi se peljala v mojem avtu in pol bi mi on reku "pohod gas", "šalti dol", "zavij zdej",....nočem bit smešen, sploh ni tak moj namen, sam res ne vem... :oops:

Približno tako ja, če malce poenostavimo :wink: . V bitvu podobno kot je v avtošoli, le da gre tu za elemente športne vožnje.
Kot rečeno - vi kar pokličite in vam bo vse razložil, sej je prijazen možakar :P. No sej če še koga kaj zanima naj kar vpraša, hočem povedat le to, da so informacije iz prve roke pač najboljše. Predvsem nočem tu kakšne reklame delat ali pa kaj podobnega - se mi je pač zdelo, da bi se med vami avtomobilskimi navdušenci našel kdo, ki bi ga ta zadeva zanimala :D .
Slika Slika

Uporabniški avatar
Subaru
Novinec

Napisal/-a Subaru To apr 22, 2003 1:25 pm

sam pocen pa tale zadevca zihr ni...jaz se že za športno podvozje komi odločam in štejem dnar, da bi dal pa za tole (k po moje ni pocen), pa tud nimam ne vem kolk dnara. :)
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To apr 22, 2003 1:34 pm

Hmm, take stvari ponavadi res niso prav poceni - takole "neuradno" lahko povem da je cena okrog 3.000 SIT na uro (nisem pa čist ziher, ker se tok ne "vmešavam" v te stvari). Jaz se bolj brigam za tuning/styling in pa naš klub :D :wink: . Po pravici povedano sem se vsega kar je povezano z dirkami že rahlo naveličal in izgubil veselje.
TUNING ROX :!: :twisted: :twisted: 8)
Slika Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To apr 22, 2003 5:05 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale To apr 22, 2003 6:31 pm

G-4S je napisal/-a:He, he SALE, sam kaj ti bo tuning styling pol pa da se voziš kot stara mama. Ovinki rulajo!!!

Ne ne, sej hitra športna vožnja je very kewl 8) - sam dirke kot take, mislim na organiziranja tekmovanja al kako bi reku, so me malo minile. Me pa drži za drag racing :wink: . Tko da se popravljam:

TUNING, STYLING & DRAG RACING RULAJO :!: :-P :P
Slika Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To apr 22, 2003 6:34 pm

pol je to tko nekak k moj inštruktor u avtošoli?
model me je uču kako se seka ovinke in kako se hitrej šalta,kako se čaka na glavni avtobusni da si gre on po hotdog,... :lol: :lol:

ma use bedarije me je uču razn parkiranja! :twisted:

pol pa valda 1 glavna in tak padec da so se mi pomoje še nune smejale :oops: :oops:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vogel
Novinec

Napisal/-a vogel To apr 22, 2003 7:28 pm

maky je napisal/-a:kako se čaka na glavni avtobusni da si gre on po hotdog,... :lol: :lol:

ma use bedarije me je uču razn parkiranja! :twisted:

pol pa valda 1 glavna in tak padec da so se mi pomoje še nune smejale :oops: :oops:

He he, tae je pa huda...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe To apr 22, 2003 10:04 pm

Sale sam tolk me zanima kaj sploh je tvoj fotr oz. kaj je bil da ma zdej tolk pojma o tem ? Pa je tko res dobr voznik?

Dej veš kaj bi te prosu, če bi lahko mau bol podrobno to opisu (cena, pa kje to je), k jst bi se kr pozanimu za to. A uču bi pa rečmo kako se daje gas na uvinki, kako se bremza pred njim, šaltanje..........

Uporabniški avatar
Mr-B
Novinec

Napisal/-a Mr-B Sr apr 23, 2003 6:10 am

alfa331.5 je napisal/-a:Sale sam tolk me zanima kaj sploh je tvoj fotr oz. kaj je bil da ma zdej tolk pojma o tem ? Pa je tko res dobr voznik?

Dej veš kaj bi te prosu, če bi lahko mau bol podrobno to opisu (cena, pa kje to je), k jst bi se kr pozanimu za to. A uču bi pa rečmo kako se daje gas na uvinki, kako se bremza pred njim, šaltanje..........

Ja piz..rija dejte že fotra osebno kontaktirat saj Sale pravi da nima in noče dat detajlnih podatkov o šoli in se zmenite sami!!!! Dijomijo :evil: :evil: :evil:
Kot da nebi znali slovensko!!!
LP Boštjan
Pontiac Trans sport 2,3 16V
Slika

cresh
Uporabnik

Kraj: Litija

Re: šola dirkalne vožnje...po:)

Napisal/-a cresh Sr apr 23, 2003 8:05 am

Kiri je napisal/-a:No če kjerga slučajno zanima sem se odločil in "opravil" tole šolo dirkalne vožnje...
No morm rečt da mi ni škoda tistik 80k SIT, ker je blo res nepozabno in bom šel naslednje leto spt sam če bojo dinrčki
Uglavnem če kdo še niha med BI pa NEBI nej se kr odloč za BI :wink: ...Pr AS Motorsport so ljudje FUL prijazni, inštruktor pa je tut ful car in res obvlada zadevo, da o P106 ne govorim :) ...res da je majhen pa ne glih ful močn ampak za začetek je pomoje več kot odličen :)
Ok zdej grem pa raj nazaj delat...mogoče mi bo nasmešek le zginu z obraza :D

LP Kiri

Kva pa glede dirkaške licence, a s tole dirkalno šolo se da dobit dirkaško licenco
my ride
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr apr 23, 2003 8:08 am

Uporabniški avatar
zoranwagen
Poznavalec foruma

Kraj: preseljen iz MB v toti LJ na Bežigrad

Napisal/-a zoranwagen Sr apr 23, 2003 8:17 am

G-4S je napisal/-a:
alfa331.5 je napisal/-a:Sale sam tolk me zanima kaj sploh je tvoj fotr oz. kaj je bil da ma zdej tolk pojma o tem ? Pa je tko res dobr voznik?

Bom kar jst odgovoru: Torej gre za Mičota Milosavljeviča, ki je eden izmed boljših slovenskih dirkačev, z več kot 20 letnimi izkušnjami.

...vrjetno ga je bolj detaljno zanimalo...tolko krat taki prvak, tolko in tolko oni prvak...morem priznat, da ne poznam njegovih rezultato... nisem seznanjen s slovensko dirkaško sceno...

G-4S

Napisal/-a G-4S Sr apr 23, 2003 8:28 am

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov