Qwerty je napisal/-a:no, v tole pa jaz mocno mocno dvomim. avto ne glede na letnik, ki je danes v prometu, mora bit skladen s trenutno veljavnimi predpisi.
Fiat Tipo je napisal/-a:Sam mi ni jasno zakaj mi je pol najavu de itak ne rabm papirjev za spojlerje, da je to pač prebral na LPP-ju.???!Ker sn mu reku kakšna naj bi bla zadeva, da velja za vse pa mi je najavil da naj grem na LPP pogledat da ni potrebno.? Neč več mi ni jasno.
SAFRANE je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:no, v tole pa jaz mocno mocno dvomim. avto ne glede na letnik, ki je danes v prometu, mora bit skladen s trenutno veljavnimi predpisi.
lej no: ti lahko povem iz svojih izkušenj:
ko sem še izbiral kerga safrane-a bom kupu sm gledal tut enga starejšega od mojega --in sicer je bil letnik 97.
In ko sem gledal vse papirje sem v tisti firmi vprašal kako da ni homologacijskega kartončka zraven?
pa mi je prodajalec odgovoru:" a boste kakšno kljuko gor dajali???"
sm reku :"ne"
je reku:" no pol ga pa itak ne rabte ker so šele od 99 letnika obvezni.Namreč država je rekla leta 96 da naj bodo 97 hom.kartončki nuja-->pol jih je pa folk na začetku ful zgubljal in so rekli ajde ok in so povišali in dali šele od 99 obvezno!"
no..tko je to..
je pa res da pa če avto spreminjaš(kot vidte že samo če bi kljuko gor dal---kaj šele spoilerje) morš pa očitno met dodatno napisano da si spreminjal avto
lp
johny
zivic_matej je napisal/-a:Ja men je tut Fazer reku d ne rabim nc vpisvat v homologacijo, razn gume, feltne... k mam l.90, pa d lahk mirne duše naderem policaje če bojo težil, sam to je težko rečt. Ha?
To sva se pogovarjala en, oz. dva dni pred tem ko je reku da majo nek sestanek,pa da bo pol vidu kak bo. No zdej je napočil ta cajt da ga pokličem, pa vidim.
zivic_matej je napisal/-a:Dobra ideja.![]()
Ob izpit![]()
Za kok dolg pa?
Qwerty je napisal/-a:tko da, ne vem od kod vam letnica 1998.
kar sem napisala pa je iz Predpisa o homologaciji iz leta 1998, ki je se v veljavi. zal se mi je disk sesul, tko da ga nimam vec "na dosegu roke", da bi vam citirala tocno besedilo in clene
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov