BojanI je napisal/-a:Halo Yurchek, a si že razmišljal o tem da bi se za spremembo malce držal predpisov, potem ti bo vseeno kje kaj stoji![]()
LP,Bojan
VET je napisal/-a:ablend (in mogoče CB) sta edini uporabni varijanti
boš med vožnjo deskal pa carpcju?
še obvestila po radiju so skoraj brez veze .... naštevajo kje stojijo policaji z radarjem nekako takole: "stojijo na kraju XY in vas merijo z laserjem proti LJ ..."
WTF kaj merijo .... tiste ki gredo v LJ ali imajo laser obrnjen proti LJ in merijo tiste iz LJ ?![]()
VET je napisal/-a:ablend (in mogoče CB) sta edini uporabni varijanti
še obvestila po radiju so skoraj brez veze .... naštevajo kje stojijo policaji z radarjem nekako takole: "stojijo na kraju XY in vas merijo z laserjem proti LJ ..."
WTF kaj merijo .... tiste ki gredo v LJ ali imajo laser obrnjen proti LJ in merijo tiste iz LJ ?![]()
brez veze .... pelješ čez naselje mal pod 60 .... ker vsakemu laže cagar u + je to v resnici 53 in 3km/h se odšteje ...
Spyker je napisal/-a:VET je napisal/-a:ablend (in mogoče CB) sta edini uporabni varijanti
A ni logično da če merijo proti LJ pomeni da merijo folk ki prihaja IZ Ljubljane.
Ta obvestila na radiju se men zdijo čist uredu. Seveda niso popolna ampak v večini primerov mislm da držijo, vsaj take mam jest izkušnje.
P.S.: nikol in nikdar niso rekl "....in VAS merijo proti LJ...." ampak v tem primeru "....in merijo proti LJ....".
Tko da se takoj ve kam merijo in koga merijo.
FireSTORM je napisal/-a:uporabiš mozeg
merijo proti LJ
torej majo radar obrnjen v LJ in ne izven LJ
yurchek je napisal/-a:BojanI je napisal/-a:Halo Yurchek, a si že razmišljal o tem da bi se za spremembo malce držal predpisov, potem ti bo vseeno kje kaj stoji![]()
LP,Bojan
Če bi se vsi držali predpisov potem nebi blo ne radarjev ne prometne policije. In ne ne bom se držal predpisov, kaj to tebe briga!![]()
Sej sm vedu da boste eni takoj prcat začel....ne vem s čim bi bilo to tako slabše kot je sedaj, ko tega na a.com nimamo....sicer pa predn sem dal predlog sem vedu da boste pluvali.
Dejstvo pa je da sem zvedel v službi da je bil pri bencinski črpalki v Trbovljah, kjer ni naselja, omejitev pa je 50 in kjer jaz ponavadi peljem okol 70, stacionarni radar v belem ford focusu, ki je delal fotografije.....in še vedno stoji tam.....No res pa je da nisem upošteval dejstva da na A.com vsi vozte po pravilih.
sem zaključil v tejle temi, lahko jo tudi pobrišete modi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov