rader und nais graz,- veliko skladišče ali pa profi leibnitz, samo tu moraš malo handlat LpSubaru je napisal/-a:pero3000 je napisal/-a:Če kdo rabi gume, poznam v Avstriji super trgovino. Sam sem lani dal za Dunlop 9000 dimenzije 225/45/17 dal 120 eur. LP Pero
povej mal več o tej trgovini!!
pero3000 je napisal/-a:*bojci* je napisal/-a:Malo opiši lokacijo v Grazu pa imajo še kake druge modele tudi tak poceni, ker z svojimi Dunlop SP 9000 v dežju nisem zadovoljen.
Jaz mam prve v taki klasi pa ne verjamem da bom še kdaj prešaltal na drugo znamko.
lp
pero3000 je napisal/-a:pero3000 je napisal/-a:*bojci* je napisal/-a:Malo opiši lokacijo v Grazu pa imajo še kake druge modele tudi tak poceni, ker z svojimi Dunlop SP 9000 v dežju nisem zadovoljen.
Jaz mam prve v taki klasi pa ne verjamem da bom še kdaj prešaltal na drugo znamko.
lp
Če prideš do metroja in je na tvoji levi strani, vozi samo naravnost............. in ko ne moroš več nikamor greš desno in nato preko3-4 semaforje cca.2 km vidiš na desni strani tablo rader und nais prodaja in skladišče. So tudi zastopniki za več vrst alu platišč v Avstriji. BBS, OZ...... fedre.... zraven pa je prodaja čolnov.
Bajt555 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Bajt555 je napisal/-a:Ej a lahko dobis Bridgestone Potenza RE720?! 195/50 R15?
To mi deli!!!!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov