Mene pa zanima, ce je kaznivo, da si na bel avto das moder trak, gor pa napises recimo POZICIJA ali pa POLCAJ ali pa POLIZA al pa kej na to sceno-POLICIJA vem da ne smes

Evo se dve slikce:

Lep pozdrav in hvala za odgovore.
INFINITI je napisal/-a:Ne ne smeš dat tako zadevo gor, čeprav ne piše policija, ampak po zakonu vse kar je podobnega in posledično zavaja druge je kaznivo. To velja za vse državne oznake, imena in simbole
RedWind je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne ne smeš dat tako zadevo gor, čeprav ne piše policija, ampak po zakonu vse kar je podobnega in posledično zavaja druge je kaznivo. To velja za vse državne oznake, imena in simbole
ops: kdo bi si mislu...
sam je pa s5 dvoumno kaj je podobno.
men je reku kompare, da je na vetrobranskem steklu zgoraj dovoljen "ozek" trak.
zdej kle je cudn, kaj je za koga ozek in kako si kdo razlaga to![]()
slisu sem tud ze razne variante kok % sprednje sipe je lahk polimane, policaj mi je reku, da je 5cm dovoljeno...
Speedfighter je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne ne smeš dat tako zadevo gor, čeprav ne piše policija, ampak po zakonu vse kar je podobnega in posledično zavaja druge je kaznivo. To velja za vse državne oznake, imena in simbole
slisu sem tud ze razne variante kok % sprednje sipe je lahk polimane, policaj mi je reku, da je 5cm dovoljeno...
Dovoljen je trak v širini 12cm na vetrobranskem steklu
RedWind je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:RedWind je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne ne smeš dat tako zadevo gor, čeprav ne piše policija, ampak po zakonu vse kar je podobnega in posledično zavaja druge je kaznivo. To velja za vse državne oznake, imena in simbole
Dovoljen je trak v širini 12cm na vetrobranskem steklu
od kje tocn 12 cm?
Staccatto je napisal/-a:ql ql .;D samo na falus mi ide da moreš pri nas use homologirat pofukano nalepko moreš homologirat kam gre ta država ejraj mo registreru avto na hrvaškem zdj tam lahko delaš kar hočeš z avtom pa ne rabiš nobenih homologacij !
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov