polhi je napisal/-a:A pa mogoče kdo ve koliko pa pije 1.8 mašina. Pa še nekaj a so od leta 92 vse mašine enake ali so bile kaj spremenjene vmes?
killah bee je napisal/-a:1.8 8V z malenkostnimi predelavami leti ko sneta sekira,1.4 motor je praktično neuničljiv,z zmerno porabo,koliko je bo kdo drug povedal.
Kater je boljši,je pa vprašanje,kaj hočeš od avta, sigurno je 1.8 bolj požrešen
darkdog24 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:1.8 8V z malenkostnimi predelavami leti ko sneta sekira,1.4 motor je praktično neuničljiv,z zmerno porabo,koliko je bo kdo drug povedal.
motor 1.4 energy je uničljiv pa še kako to je dokazal Jurchi.
PiLLLe je napisal/-a:Am 1.4 motor je neunicljiv. 1.8 pa zna biti dokaj pozresen. Dele so zanj drazji za 1.4 pa niti niso toliko ker so te masine popularnein a way as golf 2 d masina
v glavnm 1.4 je zakon! :P
darkdog24 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:1.8 8V z malenkostnimi predelavami leti ko sneta sekira,1.4 motor je praktično neuničljiv,z zmerno porabo,koliko je bo kdo drug povedal.
motor 1.4 energy je uničljiv pa še kako to je dokazal Jurchi.
immortal je napisal/-a:1.4 motor je res zakon. Moj ima preko 200000 km prevoženih ampak dela kot nov. Ne pije olja niti malo povprečna poraba je še vedno okoli 7 l na 100 km. Včasih ne morem verjet da ima mašina toliko kilometrov in niti najmanjšega problema nimam z njo.
TommyGun je napisal/-a:immortal je napisal/-a:1.4 motor je res zakon. Moj ima preko 200000 km prevoženih ampak dela kot nov. Ne pije olja niti malo povprečna poraba je še vedno okoli 7 l na 100 km. Včasih ne morem verjet da ima mašina toliko kilometrov in niti najmanjšega problema nimam z njo.
moja 1.4 devetnajska pije ko svinja->prek 10 litrov![]()
![]()
nevem al je motor kriv ali moja desna noga...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov