Doc206 je napisal/-a:HEHE kako mi je to smešno videt, k vsi pred predori bremzajo, po njem pa vsi tako močno pospešujejo:P ( seveda sm tud jst med njimi
ops: :P )
Ja ni kaj se je treba drat tistih 100km/h![]()
Pudgar Uroš je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:HEHE kako mi je to smešno videt, k vsi pred predori bremzajo, po njem pa vsi tako močno pospešujejo:P ( seveda sm tud jst med njimi
ops: :P )
Ja ni kaj se je treba drat tistih 100km/h![]()
Me zanima kdaj se bo zgodila prva nesreča zaradi naleta, ker bo nek biser pred tunelom nagazil bremzo na 60km/h... ziher je ziher!
Kakšni bodo potem izgovori in pojasnila in kakšni bodo šele posledični ukrepi, ker se bodo s takšnimi neumnostmi začele nesreče tam kjer jih sicer ne bi bilo.
meganeman je napisal/-a:Pa smo se smejali nekoc Avstricem pa Nemcem kako so posrani, ker pred tuneli bremzajo ko norci in se ne upajo vec kot 100 peljat cez tunel, zdej pa vemo zakaj, ker bomo mi tudi kmal tako posrani zaradi vseh teh radarjev:)
PureTNT je napisal/-a:meganeman je napisal/-a:Pa smo se smejali nekoc Avstricem pa Nemcem kako so posrani, ker pred tuneli bremzajo ko norci in se ne upajo vec kot 100 peljat cez tunel, zdej pa vemo zakaj, ker bomo mi tudi kmal tako posrani zaradi vseh teh radarjev:)
Multanove nad 250 km/h ne morejo opraviti uspešnih meritev.
PureTNT je napisal:
meganeman je napisal:
Pa smo se smejali nekoc Avstricem pa Nemcem kako so posrani, ker pred tuneli bremzajo ko norci in se ne upajo vec kot 100 peljat cez tunel, zdej pa vemo zakaj, ker bomo mi tudi kmal tako posrani zaradi vseh teh radarjev:)
Multanove nad 250 km/h ne morejo opraviti uspešnih meritev.
Evo reseno
meganeman je napisal/-a:Mas prov, sam nihce ne ve kje bo postavlen ta nov radar, ko te dvakrat zmeri in ti da kazen glede na povprecno hitrost!
Administrator lahka zaklene debato, ce ne bo nihce vedu tega odgovora:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost