Doc206 je napisal/-a:SuperFly je napisal/-a:Omenimo lahko tudi, da se lahko zgodi, da ne bo več oznake SLO, ampak SI. Čeprav je to predlagala opozicija, je to koalicija podprla. Meni se zdi to dobro.
Zakaj bi blo to dobroPotem se bo tujcu mešalo k bo vidu SI
Naj dajo SVN
lublancan je napisal/-a:Doc206 je napisal/-a:SuperFly je napisal/-a:Omenimo lahko tudi, da se lahko zgodi, da ne bo več oznake SLO, ampak SI. Čeprav je to predlagala opozicija, je to koalicija podprla. Meni se zdi to dobro.
Zakaj bi blo to dobroPotem se bo tujcu mešalo k bo vidu SI
Naj dajo SVN
uradna oznaka slovenije je SI
za tročrkovno ozako se uporablja SVN
avtomobilska oznaka pa je pr ns čist neki iks
najbol bi blo da se čimbol poenot in da namest SLO piše SI
Liquid je napisal/-a:jst sam upam da bo obroba tablic črne barve,ker tale zelena je čist mimo
Kar pa se tiče grbov mi je po pravic povedano čist vseeno
Volvo5er je napisal/-a:ta menjavanja tablic so ena velika neumnost, kaj je ta prvim (in po mojem okusu najlepšim tablcam) falil (razn evropskega grba oz kr kol tist je, ki bi se ga dal pa zlo enastavno prlimat gor)?
slovenske tablice (ta prve) so ble lepe in prepoznavne, tisti zeleni rob je bil dobra ideja, zato upam da jim bodo nove čim bolj podobne, ne pa da bodo kr ene brezvezne tablce tko k naprimer bosanske
Zzooommm je napisal/-a:Men še zdej ni jasno, kaj je narobe s prvimi "EU tablicami", ki se se uporabljale do te "menjave". Itak bodo čez 3 leta spet nove, ker pri nas se neki zment je nemogoče.
APN je napisal/-a:Tile politiki so čist ene navadne budale . Sploh ne vedo , kaj bi še spremenili , da bi lahko ljudi jebali v glavo . To je prava sramota , bil sem že ponekod po svetu za dalj časa in moram povedat , da imajo drugje te zadeve urejene . To se pa lahko samo pri nas dogaja . Žalostno
Zzooommm je napisal/-a:Men še zdej ni jasno, kaj je narobe s prvimi "EU tablicami", ki se se uporabljale do te "menjave". Itak bodo čez 3 leta spet nove, ker pri nas se neki zment je nemogoče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov