Scoooby je napisal/-a:Razna pokanja izvirajo iz tega, ker se kovinski deli ohlajajo in krcijo...to je cisto normalno. Saj jaz osebno se nisem imel takega avta, ki bi bil cisto tiho, ko ga ugasnes. Je pa res, da so ti zvoki enkrat bolj glasni enkrat pa manj...odvisno koliko je avto segret. Pri mojem avtu se slisi se sikanje zaradi sportnega filtra. Edino cesar se nisem slisal je pa cvrcanje![]()
maky je napisal/-a:Scoooby je napisal/-a:Razna pokanja izvirajo iz tega, ker se kovinski deli ohlajajo in krcijo...to je cisto normalno. Saj jaz osebno se nisem imel takega avta, ki bi bil cisto tiho, ko ga ugasnes. Je pa res, da so ti zvoki enkrat bolj glasni enkrat pa manj...odvisno koliko je avto segret. Pri mojem avtu se slisi se sikanje zaradi sportnega filtra. Edino cesar se nisem slisal je pa cvrcanje![]()
točno tko.ne obstaja avto ki nebi pokal po tem ko je lepo segret!
gerchy je napisal/-a:eh, SAFRANE nabija, kot ponavadi ... ne vem no, moj sosed je mel safrana 3 leta, pa se kako glasno je sikalo izpod motornega pokrova. Verjetno imas ti kaksno direktorsko serijo :P
Sicer pa, ce bi dobro prebrali, kaj sem napisal, bi videli, da sem lezal pod avtom, ter poslusal.
x-hair .. podobno je cvrcanju. Najbrz kake zmesi v notranjosti izpusnega lonca, morda kaksna tesnila pri kolekotorju, termicna zascita okoli izpusnih cevi in katalizatorja (zaradi lambda sonde), .. 100 in 1 je lahko razlogov za "ropot".
Sem mislil, da se je kdo ze kdaj poglabljal na to tematiki ;>
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov