Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Žalostna zgodba....

Napisal/-a ziga24 To nov 22, 2005 11:11 pm

Včeraj zvečer me je poklicala punca in vsa iz sebe povedala, da so ji ukradli avto iz parkirišča od študentskih domov na Viču. Naročil sem ji naj pokliče policijo, sam pa sem poklical prijatelja, da mi pove kaj več o takšni krizni situaciji. Vprašal me je kakšen avto ima in sem mu povedal da zelo starega unota. S težkim srcem mi je povedal, da se avtu najverjetneje obeta najslabši možen scenarij... ...po vsej verjetnosti ga bojo zažgali in prodali za staro železo.Nato sem se odpravil na Policijsko postajo Vič.
Ko sem na policijski postaji čakal, da uredijo zapisnik, sem povprašal vratarja, če bojo avto lopovi "zažgali"? Odgovoril mi je da mogoče in da to največkrat naredijo na Rakovi jelši...
Punca je prišla vsa objokana in v solzah sem jo pospremil do avta. Spraševala me je kam so ji odpeljali njenega "unčkota" in kaj bodo z njim naredili. Nisem ji oddgovoril...
Ko sem se odpeljal s postaje , me je nekaj spreletelo in obrnil sem se v smer proti Rakovi jelši. Ko sem se iz smeri centa pripeljal čez obvoznico, sem prižgal vse možne luči in zapeljal po ozki cesti. Le kakih par sto metrov niže sem zraven kontejnerja opazil belo karoserijo...
In ne boste verjeli bila je od Unota!!!! Popolnoma ožgana, od plastike in gume, pa ni ostalo niti pikice. Ogledal sem si karoserijo in poklical policijo. Punca je jokala in ni mogla verjeti svojim očem. Kar naprej me je spraševala zakaj so ji to naredili . Nisem ji znal odgovoriti....
Čez čas sta prišla policaja in po številkah šasije smo ugotovili, da je avto res njen. Dokončali so zapisnik in odpravila sva se domov. Punca je jokala celo noč, ker je bila čustveno navezana na svoj avto, ja z pa sem s težkim srcem zaspal.
Prijatelj, ki mi je povedal za najslabši scenarij, mi je zjutraj Priskrbel avtovleko. Naložili smo avto, ga "ukradli" nazaj in odpeljali na odkup. Zanj smo dobili borih 7200 sit! Skoraj nove zimske gume in avtoradio, ki je zgorel v avto, je bil vreden več...
Avto, ki je bil vreden zelo malo, a je nekomu pomenil zelo veliko je zgorel v plamenih, ki so zavedno ostali skrivnost...

Slika
Slika
Slika
Slika

Upam, da se komurkoli od vas ne bo kdaj zgodilo kaj podobnega.
LP, Žiga
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To nov 22, 2005 11:17 pm

why?

a je to objesnost, al ker je avto starejsega izvora al ... ma sej sploh ne vem kaj naj recem...men bi se film strgal...

ja, vcasih je bolje se ne navezat na stvari, tud ljudi, sam kaj k pol nimas nobenga veselja do nicesar...je pa pol bolj hudo, k neki izgine, se posebej, ce ni nobene logike...

ma sej...res ne vem...moje sozalje.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er To nov 22, 2005 11:21 pm

moje sožalje

a mi lahko nekdo pove kaj je fora tacga početja, a ma kdo od tega kkšno korist?? (je bla u igri kkšna zamera??) pa nej bo tko al pa drugače, ljudje ki počnejo take svinjarije ne bi smeli obstajati!

jst si ne predstavljam človeka, ki bi iz čist hudobije (oz veselja do takega početja) ukradel auto in ga zažgal :?

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN To nov 22, 2005 11:25 pm

Žalostno , nimam besed . Če bi dobu tiste ki so to naredli , grem sigurno v arest . Ker bi jim glave s hrbtenicami vred spipal , pa po frisu skakal . ajej , sem že živčen . :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ To nov 22, 2005 11:26 pm

Sramota v sloveniji ki je še zdaj ne razumem!

V čemu je fora tega, jaz osebno če dobim takega človeka ga bom vrgel noter naj se še on zažge! Osebno mislim da je v sloveniji kakih 60% budal!

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To nov 22, 2005 11:38 pm

Sej ne morem verjet da se to dogaja. Pomojem policija dobr ve kdo take stvari počne pa jim nič ne more.
Na avto se pa res ni dobro navezat, čeprov je učasih težko.
Upam da čimprej najdeta kak drug avto in bo incident pozabljen.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz To nov 22, 2005 11:53 pm

Bi še nekak "razumel" če bi ga ukradl, pobral dol/vn uporabne stvari in pol zažgal, da se sledi zabrišejo pa to... tkole pa :? Dobesedno za zažgat storilce, kot je nekdo reku :x
Sožalje... :?

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT To nov 22, 2005 11:58 pm

Žalostno :(
Najbolj me vznemirja dejstvo, da je javna skrivnost, kje se ti sežigi dogajajo, pa Policija ni sposobna poslat enega civilnega vozila, da zadevo preišče...

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr Sr nov 23, 2005 12:19 am

... malo sem v šoku, ker sem mislil, da se francoski ogenj ne bo preselil k nam, kjer (po moje) otroci (iz fore biti tip) začenjajo počenjati takšne stvari,... informatika kaže da deluje trenutno pogubajoče, ... sorry tvoji baby...

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Sr nov 23, 2005 12:22 am

A jaz prov zastopim in je namen tega zaslužit 7200 za staro železo ali je kakšna druga fora? :roll:
Ker če pa ljudje kradejo in zažigajo avtomobile zaradi 7 jurjev potem pa res ne vem kam smo pršli :evil:

Uporabniški avatar
subi92
Poznavalec foruma

Napisal/-a subi92 Sr nov 23, 2005 12:26 am

Zares mi je žal za vozilo tvoje punce.
Ne vem sicer zakaj bi avto ukradli in nato zažgali, ali so kaj takega nato ukradli z avta morda inštalacijo - baker itd...ker ne vem čemu in mi je to edina možna razlaga.
Subaru Legacy 2.0 AWD 1998, Mazda Premacy 1.8 l.2000, Ford Fiesta MK1 1979

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Sr nov 23, 2005 12:53 am

tud men je žal, ker vem, da je avto zadeva, ki lastniku velikokrat pomeni veliko več kot je njegova "tržna vrednost"......drugače pa glede tega ker se vsi sprašujete zakaj so to naredili......to zadevo kar dobro poznam preko zgodb in dejstva, da vem kaj se na tistem koncu dogaja......namen kraje takšnih "poceni" avtomobilov, je da se jih uporabi za t.i joyride....to pomeni, da grupa fantov sune avto, ga po stran poteh sterajo do konca in se z njim izživljajo po lokalnih cestah....potem pa avto zažgejo, da ni sledi.......razlog za to pa je čista objestnost in tisti, ki si avto sposodijo nočejo imeti nič iz deli iz avta (za takšne podvige imajo drugje ogledane avte) ampak jim avto služi samo za uničit.....pa če mi ne verjamete si lahko takšne zažgane školjke hodite redno ogledovat na tisti konc (jih zlepa ne zmanjka).

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Sr nov 23, 2005 6:26 am

Pač Slovenska policija :shock:

Uporabniški avatar
albin
Novinec

Kraj: stajerska

Napisal/-a albin Sr nov 23, 2005 8:46 am

pa saj ne morš verjet kaj se dogaja..... :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr nov 23, 2005 9:56 am

pišuka pa sej to ne morš vrjet,fak res nawem kwa bi blo da bi pršou tist cajt tja k bi se oni spravl to delat...uff,mi že dela domišlija :twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Napisal/-a dskrab Sr nov 23, 2005 9:58 am

Pa to je res že katastrofalno kar se dogaja! RES ŽALOSTNO!!! NČ JASN! :cry: :shock:
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr nov 23, 2005 12:05 pm

žalostno. sožalje za avto.

sam da policija je vedla kaj se bo zgodilo, in nič....
Slika

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Sr nov 23, 2005 12:12 pm

Moje sožalje. Škoda avta in živcev.

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Sr nov 23, 2005 12:14 pm

tole ne leti na NOBENGA izmed vas tok da veste!
To je početje priseljencev iz južnega dela evrope (balkan) ki jim naša butasta vlada da državljanstvo, tok da veste vsi. :!: v rakovi jelši je 90% prebivalcev priseljenih in ni dvoma kdo je to naredil. To ne leti na vse ki so priseljeni (nimam čist nč proti njim) to leti na tiste ki izkoriščajo to kar jim je dano
Moje sožalje drugač, jst nebi nikol mogel storiti kaj takega :?

Uporabniški avatar
Dejan1
Novinec

Napisal/-a Dejan1 Sr nov 23, 2005 12:15 pm

to so pa naši nesposobni policaji k ne naredijo nič drugega kot da postalvajo radarje in tm pobirajo denar, ko pa jih rabš pa od nikjer nobenga....res žalostno...
sožalje za avto.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov