road dewil je napisal/-a:ja ampaksrečanje na srečanje se pa naberepugi je napisal/-a:LOL
Vložiš 3 miljone, zmagaš in dobiš 20 jurjev.. Ja ja, se kr da živet od tega...
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Ne,ne jst sploh ne mislim tekmovat ampak nekateri začnejo z muziko vredno 1000evrov kot pri dls. Če bi mel na razpolago 3mio. bi pa res naredil en avto,ki ga ni tle,ker mam doma zrisano vse od postavitve muzike do celotnega avta.....risba je risba od realnosti oddaljena 3mio. sit.![]()
![]()
![]()
...Za pol miljona pa ne rečt da ne nardiš ene poštene muzike...sam je brez veze tolk vložit v starejši avto kot je moj,ker ni isto kot če bi mel v xsari npr...
Pugi je napisal/-a:road dewil je napisal/-a:ja ampaksrečanje na srečanje se pa naberepugi je napisal/-a:LOL
Vložiš 3 miljone, zmagaš in dobiš 20 jurjev.. Ja ja, se kr da živet od tega...
V letu je ene par srečanj pa recimo da vse zmagaš... Dobiš 100 000. Tolk stane ena feltna.
Naslednje leto pa avto ni več konkurenčen.
Spet konc računa. Ne gre, pa če se še tolk trudš.
V Celju je bla samo 1 nagrada - 1000eur. Ostali so se lahko obrisali pod nosom in šli domov z enmu pepelnikam.
Prej bi kej zaslužil na drag racih... Ampak tudi tam ne kaj dosti.
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Ker sem velikokrat slišal od nekaterih oseb, da je možno in da se služi s svojim avtom,če na srečanjih oz. tuning srečanjih zasedeš recimo mesto med najboljšo trojico.Z muziko,zunanjost,styling.....
Kaj mi lahko poveste vi, ki imate izkušnje s tem??
(pa ne mi govorit naj uporabim iskanje ker ne najde nič alpa najde milijon strani meni pa se ne da iskat)
hvala za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov