Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maestro
Novinec

Petrolovo posiljevanje

Napisal/-a maestro To nov 29, 2005 8:23 pm

Poleg idiotskih labirintov in ograj, po katerih nas na Petrolovih servisih vodijo kot OVCE, znajo skoraj vedno tudi na blagajni povprašati, če ''želite še kaj''.
In to ob tem, da imajo večino cen neprimerno višjih kot v raznih marketih (npr. sladkarije, čokolade, ipd). Še posebej radi posiljujejo pregrešno drage mozartove kugle po en kos (za naše ljubice) tik ob blagajnah.
Danes pa po TV govorijo, da naj bi Lotrič dobil skoraj pol milijona evrov odpravnine, ob vseh nagradah in megalomanskih plačah njega in njegovih sodelavcev. Po TV se hvalijo z dobičkom, nam pa stalno uturavajo izdelke neprimerno dražje kot so na voljo drugje.
ZATO, če se le da, se ustavim na OMV-ju, kjer ni labirintov in je sploh vse bolj človeško.

A grejo Petrolovi labirinti in ograje ter (zaukazana seveda) vsiljivost prodajalcev tudi vam malo na k**** ?
Zadnjič spremenil maestro, dne To nov 29, 2005 9:05 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Re: Petrolovo posiljevanje

Napisal/-a black To nov 29, 2005 8:29 pm

maestro je napisal/-a:A grejo Petrolovi labirinti in ograje ter (zaukazana seveda) vsiljivost prodajalcev
tudi vam malo na k**** ?

ne!
Ker hodim sam no na istrabenz :) Pa še boljši bencin imajo :D

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To nov 29, 2005 8:31 pm

maestro je napisal/-a:Poleg idiotskih labirintov in ograj, po katerih nas na Petrolovih servisih vodijo kot OVCE

Samo na petrolu lahko hodiš pol ure, da prideš do tistega, kar hočeš (ponavadi je to samo blagajna). Zadnjič se bil na AGIPu pri izvozu za BTC in imajo tako lepo trgovinico - zelo odprt prostor, greš lahko kamorkoli hočeš, se pravi direkt na blagajno :D
Najbrž Petrolovci smatrajo, da so njihove stranke taka teleta, da brez labirinta ne znajo priti v trgovino.

znajo skoraj vedno tudi na blagajni povprašati, če ''želite še kaj''.

Sicer to nisem opazil na vseh servisih, ampak na tanovem petrolu zraven merkurja & merkatorja pa vedno s tem težijo. Pa ne samo eden, ampak vsi prodajalci / prodajalke. Tam moraš potem vljudno pol ure razlagati, da nočeš ničesar več, da želiš samo plačati za njihov usran nizkokvaliteten bencin in čimprej oditi stran.
Naslednjič si bom na prsa nalepil listek z napisom: "ZA ENKO IMAM - NE, NOČEM NIČESAR VEČ, HVALA LEPA, NASVIDENJE!!!!" in bom lahko brez besed opravil celotno zadevšno :lol:

maestro
Novinec

Napisal/-a maestro To nov 29, 2005 8:37 pm

Jaz bi pohvalil tudi MOL pri Litiji.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To nov 29, 2005 8:38 pm

Glede Petrolove nafte
Ko je fotr kupu novo 407 2.0 hdi je pač mel avto not malo nafte zato smo mogli it tankat ane in najbližja bencinska je bil Petrol. Pač natankava do fula in se odpeljeva ko po 5 prevoženih km avto javi da je v nafti voda..... :shock: :roll:
Tolk o Petrolu :roll:

Uporabniški avatar
m_coupe
Nov uporabnik

Kraj: okolica Radovljice

Napisal/-a m_coupe To nov 29, 2005 8:38 pm

kje pa ti delaš, da si tko pametn? zihr kšn rudar... :o
tak je dons svet, če nisi vljudn nimaš službe, pa čeprov si glup, pa greš takm kt si ti na k****. v vsaki trgovini tud tuš, al pa OMV, imajo šefi oziroma pospeševalci prodaje ista načela. prodat čimveč čokolad, pa žvečilnih gumijev, ker majo fajn veliko maržo.
drgač majo pa vse trgovine + in - . tud mercator, špar, omv,petrol,... :P
:?: maš pa na OMV črpalkah dobr 100oktanski bencin-pod geslom več za isto ceno.
vem pa da ti 2 oktana ne dodata več moči, ampak gre za marketinško potezo. :?:

dirkač:D

Uporabniški avatar
m_coupe
Nov uporabnik

Kraj: okolica Radovljice

Napisal/-a m_coupe To nov 29, 2005 8:41 pm

black je napisal/-a:
maestro je napisal/-a:A grejo Petrolovi labirinti in ograje ter (zaukazana seveda) vsiljivost prodajalcev
tudi vam malo na k**** ?

ne!
Ker hodim sam no na istrabenz :) Pa še boljši bencin imajo :D

na OMV nimajo boljšega bencina, ker ga za petrol pa omv vozijo z istega skladišča

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W To nov 29, 2005 8:44 pm

Mislim da so nedaleč nazaj mešali na OMW k benzinu vodo ne pa na PETROLU tak da se ve!Glede tega 100 oktanskega benzina je pa isto sranje kot na petrolu 98, da nekateri neboste mislili da ste tankali 100 pa boste poleteli z svojim avtom!!! :)
325i Coupe

PLAYA406
Nov uporabnik

Napisal/-a PLAYA406 To nov 29, 2005 8:46 pm

uf ja... mene to spravlja ob zivce... :evil: in ponavadi moras se cez cel labirint okol celga petrola notri da prides do blagajne... :evil: komu je treba tega... sam kilometrino nabijas in na koncu k ze moliš tisti denar in se ti najbloj mudi te tko prou počasi uprasa... zelite mogoce se kaj??? am ja ce je kaka res lusna ji recem ce da telefonsko (ceprov je redko da je lusna)... drgac pa ne hvala nc das kes na pult in k on prebere znesek si ti ze v avtu... :twisted:

men to res posiljeno deluje... :evil:

danny
Novinec

Napisal/-a danny To nov 29, 2005 8:56 pm

Sem delal na petrolu pred kratkim. Iz prve roke sem dobil informacijo, da se bodo ti labirinti ukinili, ker so menda izračunali, da ljudje manj zapravijo, če so prisiljeni iti čez celo trgovino kot pa če grejo po tisto kar hočejo (poleg tega zdraven pa še vidijo kakšno nepotrebno sladkarijo)... Sicer pa to ne bo izvedljivo v vseh prodajalnah.

Me pa najbolj razkuri, ko folk takrat ko je gužva na črpalki še nabavi potrebščin za cel teden.

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To nov 29, 2005 8:56 pm

Zzooommm je napisal/-a:
maestro je napisal/-a:
znajo skoraj vedno tudi na blagajni povprašati, če ''želite še kaj''.

to je nujno rečt tud v Mcdonaldsu :roll:

moGoće šeKej :lol:

Menu, Super menu :roll:
srednja Cola, Velika Cola :roll:
moGoće šeKej
krompirĆek? :P

Uporabniški avatar
jurre
Novinec

Napisal/-a jurre To nov 29, 2005 8:57 pm

Zzooommm je napisal/-a:Sicer to nisem opazil na vseh servisih, ampak na tanovem petrolu zraven merkurja & merkatorja pa vedno s tem težijo. Pa ne samo eden, ampak vsi prodajalci / prodajalke. Tam moraš potem vljudno pol ure razlagati, da nočeš ničesar več, da želiš samo plačati za njihov usran nizkokvaliteten bencin in čimprej oditi stran.
Naslednjič si bom na prsa nalepil listek z napisom: "ZA ENKO IMAM - NE, NOČEM NIČESAR VEČ, HVALA LEPA, NASVIDENJE!!!!" in bom lahko brez besed opravil celotno zadevšno :lol:

zanimivo, ravno danes zjutraj sem tankal pri merkurju in se mi je prvic zgodil da me je prasal ce zelim se kaj (pa skoraj vedno hodim sem) in sem lepo rekel ne, pa je bilo ok - placal, dobil racun in sel. (in dobil 1 racun, ko sem placal s kartico, zadnjic na OMV mi je dal 3 listke :shock: :lol: )

in se glede te kvalitete bencina...sem vedno tankal na petrolu, potem pa sem zadnjic rekel grem pa 1x na omv, ker vsi nekaj pravijo naredijo vec km (tudi z 95 ne samo 100) in sem ugotovil da sem naredil okoli 110km manj z enim tankam kot pri petrolu..Tudi kazalec je sel hitreje dol (pri petrolu sem imel pri skoraj 400km se pol tanka - res da potem nisem naredil 800km ampak vseeno, sedaj pri omv je bil pri 400km ze na 1/4), ceprav delam enake poti...4x na tedn okoli 60km na dan, vmes pa se malo po Kranju ali kam dalj...Danes sem spet tankal na petrolu, bom videl kako bo...
Zadnjič spremenil jurre, dne To nov 29, 2005 8:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To nov 29, 2005 8:57 pm

Men gre petrol tud rahlo na jetra z marketingom in se raj ustavm na omv-ju, če je že kak v bližini. Samo petrol s to strategijo služi sigurno več kot omv, ker nas speljejo po celi štacuni okrog do blagajne. Je pa to standardna poteza (marketinška psihologija) vseh živilskih trgovin - kruh in osnovna živila so vedno na koncu štacune, da morš mim keksov pa čokolad pa deodorantov pa vseh stvari zarad katerih sploh nisi pršu in jih ne rabš.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To nov 29, 2005 9:03 pm

Ko se ze pogovarjamo o "nagnusni" prijaznosti, mene najbolj razkuri v mekdonalcu, mc drive....

še dam kak kečap zraven prosim?
NE!

kaj za popit prosim?
NE!

kaj sladkega mogoče prosim?
NE!

pol na koncu pa... Lepo se imej najlepša hvala za obisk in pridi še kaj.

Pa sej ne rečem nič lepo da so prijazni samo ko mi v enem letu to reče N-krat isto po istem vrstnem redu to pa me taaak dvigne :D

sicer pa.. če se le da grem na omv. Nevem Petrol mi že sam po sebi ne sede najbolj.
Zadnjič spremenil DaDek, dne To nov 29, 2005 9:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. To nov 29, 2005 9:04 pm

Itak ta je tko!!Se strinjam..res majo lepo poštimane bare pa ostalo..ampak cena je pa nabrita..En sendvič stane ogromnih 350 sit...in kaj je noter?? dve rezini salame in sira pa še ena mini žemljica je poleg tega na hladnem namesto,da bi bli na sobni temperaturi...pa s pršutom okrog 500sit!!! Za tisit dnar se v mercatorju alpa kje drugje nafilam,da sem dober cel dan...Pa tiste kroglice..100sit ena!!
Glede cen so pa res 2 mutch.(pa kondomi bi lohk bli mal bol poceni ne pa okrog 500sit 3 :oops: :D ..saj gre vendar za vsakdanjo rabo :-P ).Skratka ne splača se kupovat na Petrolu raje na OMV-ju kjer so cene vsaj mal nižje in sprejemljive...
Glede odpravnine pa.......vsak posranec in direktor jo dobi četudi je ustvaril dobiček alpa zgubo..Itak si teli "loleki in boleki" sam stolčke premenavajo pa miljončke v sefe tlačijo....no coment... :evil: ..lp

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To nov 29, 2005 9:17 pm

men tud tale petrol kr nekj. je mel stari že velik problemov k je tam dizla toču. istrabenz rullz.

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zzooommm To nov 29, 2005 9:18 pm

DaDek je napisal/-a:Pa sej ne rečem nič lepo da so prijazni samo ko mi v enem letu to reče N-krat isto po istem vrstnem redu to pa me taaak dvigne :D

Eni pač še niso slišali za mejo med prijaznostjo in osladnostjo. Oz. radi to dvoje zamenjujejo. :lol:

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To nov 29, 2005 9:26 pm

kr neki...tale petrol...rolade(za mojo drago seveda) milka 149, v trgovini 105...pa sej brezveze pizdit ,trženje pač dela svoje...drugač pa res ko ovce po trgovini...še takrat ko ni nobenga, pa se ti mudi, se po labirintu izgubljaš...beda...tankam pa če se le da na agipu al pa istrabenzu...

stajca press :)
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To nov 29, 2005 9:31 pm

men je vseen... pač tankam kurilca in se včasih še kaki sixpack laškega za 500 sit več kupim... vsak z malo mozga ve da je ponavadi na pumpi vse dražje že samo za to ker so dalj časa odprte...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 To nov 29, 2005 9:46 pm

lejte kot že rečeno, petrol ma neke houdraste ročke za tankat, pa ti labiritnti pa to tk res se človk prisiljeno počut...

tu prnas je pa omv pa je zravn bife, pa smo vsi skoz tam , pa majo ziher več profita ko pa petrol ko je sred velenja ... .;)
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov