Debate, ki niso vezane na ostala področja...

VET
Novinec

Kraj: LJ

V premislek - "ojačane" petarde

Napisal/-a VET Pe dec 09, 2005 1:59 am

prijatelju so danes zvečer trije (zaenkrat) še neznaci v stari sivi opel astri in belem karavan kadetu z ojačano petardo na parkirišču sklepal avto

pa to še ni blo dost - potem so mu grozil še pretepom in odvzemom avta .............. :roll:

-slika1- -slika2-

in če je že na profiliranem plehu taka poškodba kaj bi blo šele na kakšni nogi ali obrazu :?:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe dec 09, 2005 2:12 am

Pred zid in postrelit.

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Pe dec 09, 2005 2:59 am

Zzooommm je napisal/-a:Pred zid in postrelit.

Se strinjam... ampak samo s prvim delom (pred zid) namesto strelanja bi si osebno vzel čas :evil: :evil:

AS_
Novinec

Kraj: Vas na Gorenjskem:)

Napisal/-a AS_ Pe dec 09, 2005 3:46 am

se strinjam..za postrelit.
GTi rocks?!

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe dec 09, 2005 3:46 am

Nimaš kej. Tak folk nima lajfa pa ga mora še drugim grenit.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe dec 09, 2005 8:26 am

Upam da si je vsaj registrsko zapomnu pa prjavu policiji, jih bodo že najdl.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe dec 09, 2005 9:41 am

bmw ne?
tako kot pravjo,najlažje se je pa na avto spravt... :/:o:/

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe dec 09, 2005 9:46 am

Lesane Parish Crooks je napisal/-a:bmw ne?
tako kot pravjo,najlažje se je pa na avto spravt... :/:o:/

Žalostno to, ja..
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Pe dec 09, 2005 9:48 am

bastards. Pred zid pa & some tough love. :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 09, 2005 11:23 am

Zakaj tega men noben ne proba narest. Tut če so trije - tamala sekirca, ki je pod sedežem je že debelejše hlode(kot njihove vratove) vidla, meglajtka je pa tut pripravna za bolj trde "buče".

To kar so naredili je kriminal - kolega naj prijavi policiji in naj pripravi tožbo proti njim, ter naj jih iztoži za uničenje osebne lastnine in poškodovanje tuje lastnine, toži naj jih za strah, za grožnje in psihično ustrahovanje ter posledice tega - vse skup vsakga od njih za 2 miliona - dobil bo od vsakega okol100 do 200k sit, vendar si bodo zapomnili zakaj so moral plačat. Al pa naj nabere par svojih kolegov in naj jih poišče in jih obdela tko da bodo vedno 5x raj premislili če bi še kaj takega naredili.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
no_name
Novinec

Napisal/-a no_name Pe dec 09, 2005 11:31 am

pišuka so kmetje. prvezu bi jih, pa za kuplo zahaklu pa po btc-ju okol vleku. barabe. :twisted:

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Pe dec 09, 2005 12:12 pm

nebivedu je napisal/-a:Zakaj tega men noben ne proba narest. Tut če so trije - tamala sekirca, ki je pod sedežem je že debelejše hlode(kot njihove vratove) vidla, meglajtka je pa tut pripravna za bolj trde "buče".

To kar so naredili je kriminal - kolega naj prijavi policiji in naj pripravi tožbo proti njim, ter naj jih iztoži za uničenje osebne lastnine in poškodovanje tuje lastnine, toži naj jih za strah, za grožnje in psihično ustrahovanje ter posledice tega - vse skup vsakga od njih za 2 miliona - dobil bo od vsakega okol100 do 200k sit, vendar si bodo zapomnili zakaj so moral plačat. Al pa naj nabere par svojih kolegov in naj jih poišče in jih obdela tko da bodo vedno 5x raj premislili če bi še kaj takega naredili.

Kot je že rekel nebivedu, pripravi naj odškodninsko tožbo za vozilo ter za strah. Če bo sodnik razumevajoč utegne od vsakega iztržiti okoli 500.000 SIT.

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe dec 09, 2005 12:17 pm

zato je pa fajn met vedno en peacemaker v avtu
Slika
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
Stuhec
Novinec

Kraj: M. Sobota

Napisal/-a Stuhec Pe dec 09, 2005 12:20 pm

nebivedu je napisal/-a:Zakaj tega men noben ne proba narest. Tut če so trije - tamala sekirca, ki je pod sedežem je že debelejše hlode(kot njihove vratove) vidla, meglajtka je pa tut pripravna za bolj trde "buče".

kako ga bos tozil, to so bili sigurno kaki pankrti, nima nic (sam za peterde), ce jih bos hotel ustavit bodo vsako silo hotli pobegnit, ce jih pa kaj poskodujes te bodo se tozli za telesne poskodbe

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 09, 2005 12:55 pm

Stuhec je napisal/-a:

kako ga bos tozil, to so bili sigurno kaki pankrti, nima nic (sam za peterde), ce jih bos hotel ustavit bodo vsako silo hotli pobegnit, ce jih pa kaj poskodujes te bodo se tozli za telesne poskodbe

Probal bodo tožit za telesne poškodbe, ampak v tistem primeru bodo do njihovih odvetnikov prišli samo njihovi notranji organi pa še to v posamičnih škatlah.
Če je bil tok frajer, da mi je delal škodo na avtu nej bo pa še tok frajer, da bo potem ko bo tepen tiho. Policija jih pa itak ne bo zaščitila dokler ni prepozno, ker če pogledaš naš sistem je zelo dober do morilcev, do ostalih pa zelo krut. Primer - voznik povozi 2 človeka do smrti in dobi 12 mesecev zapora - mladi fant se nasloni na vrata in vrata se odprejo - ukrade pol kile cedevite in dobi 10 mesecev zapora. Poleg tega da človek, ki je eno žensko totalno razrezal na male koščke(od tega je tudi umrla), drugo na podoben način isto ubil, poleg tega pa streljal na ljudi iz svojega stanovanja danes normalno hodi naokoli in noben tožilec ali policaj mu nič ne more.
Tko da lažje je v sloveniji ubit človeka, ki ti povzroči škodo na avtu, kot pa ga samo pretepst, ker boš dobil enako kazen, pa še plačevati ne bo treba za njegove poškodbe.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden Pe dec 09, 2005 2:00 pm

Jaz sem imel podoben problem, le da se niso spravli na avto ampak name... Sedel sem v avtu, pa mi naenkrat nek rom trka po oknu pa se nekaj dere.. Dobro jaz odprem okno pa vprašam v čem je problem.. mi oni pravi ti si problem bre.. ja ok. Stopim iz avta, me tip nekaj potiska, ko sem mel pa dovolj pa sem narezal njega pa njegovega kolega. 3x ugibajte kak se je končalo. Na sodišču, kriv sem bil fizičnega napada ( zaradi tega ker zame veljajo druge okoliščine kot mojstra karateja ) in sem mogo plačat skoraj 300k odškodnine. Zanimivo ne ? :evil:

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Pe dec 09, 2005 2:09 pm

zanimivo ja, hkrati pa totalno butasto in zelo žalostno za naš sodni sistem

oz. stvar je popolnoma normalna glede na to kakšen sodni sistem imamo (če bi jih pobou bi dubu manjšo kazen :twisted: :? )

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET Pe dec 09, 2005 2:14 pm

fantje ne takoj neke batine - kazen s svinčnikom in gotovino bolj boli ;)

kolega je bil danes na servisu in zavarovalnici - napako kažejo trije računalniki - med drugim airbag sistem
zato bo zahteval menjavo komplet varnostnega sistema zarad močnega udarca in posledične (ne)zanesljivosti - računalnik airbagov, senzorji + 11 airbagov ...... kolk to pride na skoraj novem bimerju naj si povzročitelji zračunajo sami :twisted:

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Napisal/-a G0lden Pe dec 09, 2005 3:01 pm

no ja... sej ne takoj na batine, to je čisto res... ampak to kar sem naredil jaz je bila samoobramba (čeprav na sodišču menijo drugače)... tudi če me potiska se je fizično spravo na mene in imam vso pravico da se fizično branim... Za poškodbe sta si pa modela kriva sama.. Samo moje mnenje :roll:

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Pe dec 09, 2005 3:05 pm

To je 2 much..... :x ..Kaj si pa mislijo da so??...Se strinjam pred zid in mu vreči eno hudo petardo,da ga razcefa in da bi počasi umiral prekleti perverzneži.....To naj probajo doma očku nardit..verjamem da mu j***a odtrže... :-P
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov