_BANDIT_ je napisal/-a:Nič novega. Men se je nekrat zgodilo nekaj podobnega na ljubljanski obvoznici. Jaz sem bil v nizkem mimoletu mimo BTCja, v smeri recimo iz Fužin proti tomačevskem rondoju, ravno tam , kjer se na obvoznico priključi privoz iz šmartinke. Jaz (BMW 5) v mimoletu kakih 200kmh na prehitevalnem pasu (bila je taka ura, da je bilo na cesti zelo malo prometa) in direktno pred mene iz dovoza iz šmartinke na prehitevalni pas skoči ena mala kantica (ne vem več, Subaru Justy ali nekaj v tem rangu). SPloh mi ni bilo jasno, zakaj je un tip zapeljal direkt na prehitevalni pas, uglavnem manjkalo je za žabji las, da sem se mu izognil po desni, ker če bi ga zadel, bi izgledalo podobno kot biljard... Pomoje bi unga vrglo na drugo stran obvoznice...![]()
![]()
Drager je napisal/-a:In ti bi za nesrečo krivil njega ker je zmotil tvoj ˝mimolet˝?
Symon je napisal/-a:Drager je napisal/-a:In ti bi za nesrečo krivil njega ker je zmotil tvoj ˝mimolet˝?
Podobno se je meni zgodilo. Se vključujem na obvoznico, pogledam v špegu pa bočno. Avto na voznem pasu je bil 200 metrov za mano jaz pa 100 notr in grem na vozni pas. Nakar mimo mene prišviga tisti avto blenda piska (en star mercedes). Očitno je imel najmanj 150+ in to na voznem. Kriv bi bil pa najbrž jaz čeprav sem se prepričal, če je vse v redu. Po eni strani sem se počutil kriv ampak na njegovo hitrost sploh nisem bil pozoren saj sem šel čisto dovolj za vključitev.![]()
Nič nimam proti, naj se pelje toliko ampak vsaj po prehitevalnem... Ker na tak način oviraš in ogrožaš ljudi, ki se poizkušajo vklučit na AC ali obvoznico. Sam ko vidim nekoga, ki se vključuje se mu lepo umaknem na prehitevalni pas pa ni problema pa magar če grem 130 ali pa 180...
Hitrost je res relativna. Včeraj se peljem proti Tomačevskem rondoju iz smeri Trzin. Šel sem kar nekaj čez omejitev in se tega tudi zavedal, gledal v špegu... In v 5ih sekundah, ko sem pogledal nazaj se mi na rit prlima Porš 911 4WS.Prej ga sploh nisem opazil potem pa kar naenkrat za ritjo. Ker bedn občutek...
milankregar je napisal/-a:@Zoom: Iz tvojega posta lahko razberem le to, da si kot norc pridivjal po obvoznici in skoraj nabasal eno ničhudega slutečo voznico twingota, ki se je vključevala.
Le koliko je tam maksimalna dovoljena hitrost ...
soso je napisal/-a:Torej , ce vozim 200 po AC ,mi lahko po besedah nekaterih brihtnezev tu gor , vsak skoci na prihitevalni pas ,ne da bi se o tem dovolj dobro preprical ,ce je to dovolj varno.Ce pa vozim po omejitvah pa ne!!!![]()
Spet vem zakaj tolko nesrec! LP
Drager je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Nič novega. Men se je nekrat zgodilo nekaj podobnega na ljubljanski obvoznici. Jaz sem bil v nizkem mimoletu mimo BTCja, v smeri recimo iz Fužin proti tomačevskem rondoju, ravno tam , kjer se na obvoznico priključi privoz iz šmartinke. Jaz (BMW 5) v mimoletu kakih 200kmh na prehitevalnem pasu (bila je taka ura, da je bilo na cesti zelo malo prometa) in direktno pred mene iz dovoza iz šmartinke na prehitevalni pas skoči ena mala kantica (ne vem več, Subaru Justy ali nekaj v tem rangu). SPloh mi ni bilo jasno, zakaj je un tip zapeljal direkt na prehitevalni pas, uglavnem manjkalo je za žabji las, da sem se mu izognil po desni, ker če bi ga zadel, bi izgledalo podobno kot biljard... Pomoje bi unga vrglo na drugo stran obvoznice...![]()
![]()
In ti bi za nesrečo krivil njega ker je zmotil tvoj ˝mimolet˝?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov