Pirček je napisal/-a:Ko sem jaz tankal pri Agipu, sem imel večjo porabo kot prej, ko sem tankal pti OMV. No, ja res pa je,da se je v tem času zelo ohladilo je treba zjutraj očistiti in odkidati avto.
Jst sicer nisem nikoli tako računal, sem pa mnenja, da bi bilo bolje tak test oz. preizkus narediti v kakšnem drugem letnem času.
lp
Collector je napisal/-a:Tudi jaz redno spremljam porabo goriva. Tankam vedno neosvinčenga 95. Po mojih testih je za bencinarja čist vseeno kje tankaš. Po govoricah da so Agipova goriva dosti boljša, sem se še jaz odpravil tja. Rezultat pa je bil ravno obraten. Z Agipovim bencinom sem naredil manj kilometrov kot običajno.
Collector je napisal/-a:Tudi jaz redno spremljam porabo goriva. Tankam vedno neosvinčenga 95. Po mojih testih je za bencinarja čist vseeno kje tankaš. Po govoricah da so Agipova goriva dosti boljša, sem se še jaz odpravil tja. Rezultat pa je bil ravno obraten. Z Agipovim bencinom sem naredil manj kilometrov kot običajno.
vincent je napisal/-a:nebivedu..sicer malo off tema...pa vseeno bi te vprašal...imaš tak avto ker ga rabiš (služba, dostopnost doma,...) ali ker želiš imeti terenca?
predvsem me zanima v zvezi z relacijo terenec - prevoženi kilometri.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov