Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

najamem kombi do Graza (Ikea)

Napisal/-a Rjuhar Če feb 02, 2006 1:45 pm

med 7. in 15 marcem najamem kombi (tovorni ali še raje potniški) do Graza. Če je kdo pripravljen posodit ali ve, kje to ugodno storit, bi bil zelo vesel.

041713151

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če feb 02, 2006 6:27 pm

Zdravo!

V Celju na Kidričevi cesti se nahaja ena firma ki posoja kombije http://www.evena.si/ Na njihovi spletni strani sicer ne piše, ampak na tabli ob cesti imajo navedeno tudi izposojo kombijev.

LP Tristan01

PS: Drugače pa google & co. delajo čudeže

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če feb 02, 2006 6:50 pm

Rjuhar maš na Brdu pri Ljubljani, CEBORT firmo, izposojo kombijev...majo joh čuda velik...BRDNIKOVA cesta...izvoz Lj-brdo iz avtoceste-obvoznice
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Pe feb 03, 2006 6:09 am

Rjuhar - jst ti predlagam še eno opcijo. Prevozniške firme povprašaš kolko bi ti zaračuali prevoz pa to ceno primerjaj s ceno najema kombija.
Marsikatera, če ima kot rečemo "fraj furo", ti opravi prevoz po zelo sprejemljivi ceni.

LP

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Pe feb 03, 2006 8:38 am

Če greš v IKEO, in kupš za več kot 1000€ ti brezplačno dostavjo robo na dom. če maš pa manj, te pa pride 99€. Zdj pa računaj če se ti splača najet kombi (najem,bencin,vinjeta) te bo skoraj isto pršlo.

lp,maL
Slika

Uporabniški avatar
seeman66
Stalni uporabnik

Kombi-IKEA

Napisal/-a seeman66 Sr feb 08, 2006 7:17 pm

LP. Svetujem ti, da če v tem času ko boš potreboval combota,še greš v Graz,da se v IKEI pozanimaš če še opravljajo prevoze v Slovenijo, ker sem od nekoga izvedel da vozijo z tovornjakom v večja mesta, tam pa potem sam prevzameš pošiljko. Konkretno je iz Laškega moral priti v Celje na AC. Nisem prepričan, ker jaz te osebe
ne poznam, če pa vprašaš v Graz,pa saj veš beseda ni konj.

LP. seeman 66

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr feb 08, 2006 7:24 pm

maL je napisal/-a:Če greš v IKEO, in kupš za več kot 1000€ ti brezplačno dostavjo robo na dom. če maš pa manj, te pa pride 99€. Zdj pa računaj če se ti splača najet kombi (najem,bencin,vinjeta) te bo skoraj isto pršlo.

lp,maL

To ni res, dostava za okoli 2500evrov robe (13-14 omar,polick itd...) te pride okoli 200 evrov, dostavi pa ti jih ena izmed vecjih firm (mislm da je pogodba z DHL - nism pa 100%)

LP Miholl

Se ti pa splaca kombi ce grete vsaj 3je, ce sta recimo 2 loh tut en velik karavan uzames (ala passat), ker so vse stvari zelo lepo zlozene v ozke in dolge skatle in so zelo mobilne-samo plac rabis.

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Sr feb 08, 2006 10:34 pm

Ikea ima pisarno v Ljubljani na Šmartinki. pa poklič pa vprašaj. jaz sem v scenicu pripeljal boga in pol. na internetni strani http://www.ikea.com/ms/de_AT/our_products.html so skoraj vsi izdelki in če pritisneš ikono Verpakungsmasse & Gewicht(spodaj desno) se ti izpišejo mere in teža zapakirane stvari pa malo skombiniraj in poglej.

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Sr feb 08, 2006 10:50 pm

Miholl je napisal/-a:To ni res, dostava za okoli 2500evrov robe (13-14 omar,polick itd...) te pride okoli 200 evrov, dostavi pa ti jih ena izmed vecjih firm (mislm da je pogodba z DHL - nism pa 100%)

Se ti pa splaca kombi ce grete vsaj 3je, ce sta recimo 2 loh tut en velik karavan uzames (ala passat), ker so vse stvari zelo lepo zlozene v ozke in dolge skatle in so zelo mobilne-samo plac rabis.

No lej tkole je:
Kar se najemov kombija tice:
Alpetour Remont Kranj. Dobis lahko renault Masterja. Cena za en dan : cca 35000 sit.

Tisti, ki je pa napisal, da spravis omare in ostalo v passata ali kaksnega podobnega karavana, pa na zalost zivi v utvarah.
Lani sem sel v Ikeo, ker sta sestra in moz kupovala pohistvo - komplet vse od a - z. Najel sem Fordovega Transita in si rekel, sej bo dovolj prostora... Ja tkole bom rekel k o m a j smo vse notri zbasal. Ne glede na to, da je vse lepo po skatlah zapakirano...
Kar se pa tice dostave. Res je, da ti dostavijo robo do Celja. Naprej se moras pa znajdit...
Jaz bi najel kombi in sel sam po robo v Ikeo. Tako te vsaj ne skrbi ...
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr feb 08, 2006 11:06 pm

Hja... to pa niti ni res... Mi smo s kolegom in njegovim passatom celo dnevno sobo prpeljal, pa še par kosov za kopalnico in stranišče, pa neke krtače pa ne vem kva vse za kuhno, pa še neke rože. Šla sva sama, podrla zadnje sedeže, je blo lih prav prostora. ;)

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr feb 08, 2006 11:07 pm

cena prevoza v LJ. je ob nakupu nad 1000 evrov 20 % cene + miskim da še ene 50 evrov! poglej si na ikeino stran
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Če feb 09, 2006 8:20 am

Fullback je pravilno napisal. Sicer sem pa nasel kombi in z nafto in vinjeto ter najemom skupaj je strosek 99€.

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a GapsoN Ne feb 12, 2006 5:02 pm

V dobrega karavana brez težav spraviš hladilnik visok cca 180 cm. Sem vidu na lastne oči. Samo spredne zice je treba mogoče mal nl naprej dat. Je pa kolega dal normalna jogija v Pasata limuzino. Oodvisno, kako naložiš.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint Ne feb 12, 2006 7:24 pm

kaj pa ce si pri obiju al pa pri rutaru nekaj kupis pa dobis tam tisti mali kamjon pa gres kr z njim v avstrijo hehehehe saj doben ne bo vedo ;)

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne feb 12, 2006 7:32 pm

Feint je napisal/-a:kaj pa ce si pri obiju al pa pri rutaru nekaj kupis pa dobis tam tisti mali kamjon pa gres kr z njim v avstrijo hehehehe saj doben ne bo vedo ;)

In oni ti dajo kombija , brez ,da poves kam peljes ,brez da preverijo stanje stevca in brez ,da napisejo potni nalog :roll: LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne feb 12, 2006 7:37 pm

itak ti dajo kombi sam če nabavš neki kar morš vozt. pol pa pač rečš da neki kar si kupu gre v mursko soboto, druga stvar na bled, tretja pa v žužemberk :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne feb 12, 2006 8:11 pm

vidm da si že zrihtu situacijo
drugač pa za najem kombija poznam jaz enga tuki na jurčovi cesti bliz e-leclerca :D
Ferma se imenuje premik plus za telefonsko pa na PM ;)
....

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Ne feb 12, 2006 8:42 pm

Feint je napisal/-a:kaj pa ce si pri obiju al pa pri rutaru nekaj kupis pa dobis tam tisti mali kamjon pa gres kr z njim v avstrijo hehehehe saj doben ne bo vedo ;)

aahahah zdaj pa sem se prav nasmejal :D nice one :)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne feb 12, 2006 8:49 pm

DaDek je napisal/-a:

aahahah zdaj pa sem se prav nasmejal :D nice one :)

sej ne da maš omejen na 100 km
pa da na meji sloh ne bi čudn gledal ane
podpis

Uporabniški avatar
Feint
Nov uporabnik

Napisal/-a Feint Ne feb 12, 2006 9:51 pm

saj je eclipse_R povedal destinacijo ....... ne rabim jaz sicer pa das na meji dol tisto cerado rdeco na kteri rutar pise z belo al pa belo na kteri z oranzno obi pise pa reseno al pa vse skup doma pustis pa z pajki zvezes pol pa reseno hehehehe
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov