pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
Težave so bile z "elektriko".Kar naprej so se prižigale razne kotrolne lučke, zamenjali so mi razne senzorje (pri motorju, volanu, katalizatorju, alarmu..), elektro -servo se je vklapljal kar sam.Vse to ni bilo poceni, res pa je da na cesti nisem nikoli ostal.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
Povej kašno težavo si mel?
Pr nm smo mel golf 1,2 Zdj mamo pa tri seate (cordobo, ibizo, leona)
In vsi so delali oziroma še delajo brez napak.
Moja cordoba ma 170000 pa samo redni servisi.
pele je napisal/-a:Težave so bile z "elektriko".Kar naprej so se prižigale razne kotrolne lučke, zamenjali so mi razne senzorje (pri motorju, volanu, katalizatorju, alarmu..), elektro -servo se je vklapljal kar sam.Vse to ni bilo poceni, res pa je da na cesti nisem nikoli ostal.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
Bil sem prvi lastnik.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Težave so bile z "elektriko".Kar naprej so se prižigale razne kotrolne lučke, zamenjali so mi razne senzorje (pri motorju, volanu, katalizatorju, alarmu..), elektro -servo se je vklapljal kar sam.Vse to ni bilo poceni, res pa je da na cesti nisem nikoli ostal.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
A si prvi lastnik?
pele je napisal/-a:Bil sem prvi lastnik.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Težave so bile z "elektriko".Kar naprej so se prižigale razne kotrolne lučke, zamenjali so mi razne senzorje (pri motorju, volanu, katalizatorju, alarmu..), elektro -servo se je vklapljal kar sam.Vse to ni bilo poceni, res pa je da na cesti nisem nikoli ostal.Media3 je napisal/-a:pele je napisal/-a:Imam kar nekaj kolegov in sodelavcev, ki vozijo volkswagne in skoraj vsi po vrsti hvalijo svoje jeklene konjičke.Imam občutek, da si lastniki VWjev mislijo, da je VW edini dober avto na svetu.Sam sem imel avto iz VW koncerna pa nisem bil preveč zadovoljen.
A si prvi lastnik?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov