lublancan je napisal/-a:mi ni jasn kko ne pogruntajo, da majo števce čist u temi pa da vn ne vid
mas take paciente, k ne vejo kaj so pozicijske lucke in ne vedo da se pregorele lahko tudi zamenja- in pri pozicijah kukr vem mas pri vecini avtov armaturko osvetljeno, pa ce komu ze crkne kksna luc, mien osebno ful pomaga, ce mu vsaj pozicija dela, ker vcasih,vecinoma polet nkol ne ves al je motor al avto...
pr prehitevanju pa jst zmer 2x poblendam preden zacnem prehitevat, pa bl redko prehitevam po 2avta naenkrat, ce pa ze, pa mal "slalom vozm", mogoce se neumn slis, sam clovk pred tabo te pol vid tud v notranjem ogledalu ne sam v zunanjem, pa magari pol seenkrat poblendam..
Pa ful mi gre na zivce ce folk nima nastelane visine svetlobnega snopa, k sm ful alergicen ce ma en nabite dolge, pol pa se jst nabijem dolge, na koncu pa se izkaze, da ma nasproti vozeci kratke luci przgane.. in potem jst k****n izpadem.
Sj drugace pa kolkr vem ma vecina novih avtov ze avtomatsko przgane luci ko das kontakt,ne? moj je mu to za doplacilo(mam dnevno-nocne), kjer majo dnevne luci manjso svetilnost, kar se mi zdi ful dobra zadeva-ce ze morjo bit przgane-naj manj svetjo.
Pudgar Uroš: ne da te drazm, sam rad bi slisov nekaj "dobrih" razlogov, zakaj so v nekaterih drzavah prepovedane podnev przgane luci? hvala.
lp