pa še nekaj
kje na ptuju ali mariboru ti popravijo razpoko na sipi(zalepijo) pa kolko približno pride?

lp, motoRola

motoRola je napisal/-a:kje na ptuju ali mariboru ti popravijo razpoko na sipi(zalepijo) pa kolko približno pride?![]()
lp, motoRola
zoranwagen je napisal/-a:motoRola je napisal/-a:kje na ptuju ali mariboru ti popravijo razpoko na sipi(zalepijo) pa kolko približno pride?![]()
lp, motoRola
V Mariboru na Titovi cesti-avtobusna postaja žohar zraven Škode in obrtne plava zgradba. Kak se firmi reče se ne spomnim več
DavKo je napisal/-a:Hi
Problem pri teh flikanjih je, da mora biti sipa flikana takoj po tem, ko poci, ali pa je treba tam cez nalepiti kaksno nalepko, selotejp..., da v razpoko ne pride umazanija. Sicer se kasneje, ko zalijejo cez, vidi, da je bilo poceno.
LP
David
dobek je napisal/-a:ne vem, no, samo meni se ne zdi najbolj pametna resitev naknadna vgradnja klime, ker ni elektronika prilagojena vecjim naporom motorja
Haby je napisal/-a:dobek je napisal/-a:ne vem, no, samo meni se ne zdi najbolj pametna resitev naknadna vgradnja klime, ker ni elektronika prilagojena vecjim naporom motorja
Zakaj ne? Moj avto ma ze vso instalacijo za elektriko pripravljeno, nosilec za kompresor klime je tudi, prav tako za hladilnik. Dobil se je isti model kot moj s klimo. Zakaj potem ne bi bla pametna naknadna vgradnja?
Drgac je pa tole cifra od enga tipa na vranskem k vgrajuje klime (Diavia al kako ze): 041 674 813
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov