maestro je napisal/-a:Veliko zadev je na naših cestah, ki jezijo normalne uporabnike. No, vsaj pri meni so visoko na tej lestvici tudi pederske tablice.
Kaj so pederske tablice ?
Pederske tablice so običajne avtomobilske tablice, ki jim puhoglavi lastniki spolirajo, speskajo, zbrusijo, spraskajo črno barvo s številk in črk, tako da je že na 10, 20 metrov skoraj neprepoznavna. Vem, da je to kaznivo, ne vem pa, kam gleda Policija, da dopušča ta primitivizem. Kdor to dela ima tolikšen IQ, kot je imel Yugo 45 konjev.
maestro je napisal/-a:Veliko zadev je na naših cestah, ki jezijo normalne uporabnike. No, vsaj pri meni so visoko na tej lestvici tudi pederske tablice.
Kaj so pederske tablice ?
Pederske tablice so običajne avtomobilske tablice, ki jim puhoglavi lastniki spolirajo, speskajo, zbrusijo, spraskajo črno barvo s številk in črk, tako da je že na 10, 20 metrov skoraj neprepoznavna. Vem, da je to kaznivo, ne vem pa, kam gleda Policija, da dopušča ta primitivizem. Kdor to dela ima tolikšen IQ, kot je imel Yugo 45 konjev.
BlažB je napisal/-a:Ta tvoja kritika se mi zdi neutemeljena razen ce si sam policist, če pa si lahko sam neki storis proti tem.Mene ne moti ce se ljudje vozijo brez tablic, z kartonastimi...
Res pa je ce imas nesreco in ti hoce pobegnt ti pa iz tega razloga tablic ne vidis edino to.Drugace se mi pa zdi da ljudi na tem forumu motijo oprosti besedam bedarije.
To je skoraj tko kot bi rekel kako folk nima dnarja in se okoli z zarjavenimi avti vozi moti me ker nima barve tam![]()
![]()
![]()
No to je moje mnenje, upam da imam se to pravico v tej ze tko zafusani drzavi.
Lp in lahko noc
Samotar je napisal/-a:BlažB je napisal/-a:Ta tvoja kritika se mi zdi neutemeljena razen ce si sam policist, če pa si lahko sam neki storis proti tem.Mene ne moti ce se ljudje vozijo brez tablic, z kartonastimi...
Res pa je ce imas nesreco in ti hoce pobegnt ti pa iz tega razloga tablic ne vidis edino to.Drugace se mi pa zdi da ljudi na tem forumu motijo oprosti besedam bedarije.
To je skoraj tko kot bi rekel kako folk nima dnarja in se okoli z zarjavenimi avti vozi moti me ker nima barve tam![]()
![]()
![]()
No to je moje mnenje, upam da imam se to pravico v tej ze tko zafusani drzavi.
Lp in lahko noc
Neumna primerjava in razmišljanje.
Feint je napisal/-a:Jaz imam tud take pedrske tablce pa kaj zdaj same so nastale take ,kr avto tak leti ti maestro pa se lahko na trepalnce postavis ce hoces ali kakorkoli jaz jih dol ne dam dokler jih ne bom zares moral
Tomaz40 je napisal/-a: Drugače pa maestro, prosim razloži meni in ostalim uporabnikom foruma, kaj imajo slabo vidne tablice s spolno usmerjenostjo posameznikov? Zame so vsi forumski nicki, ki se začenjajo s črkami ''mae'' pedrski!![]()
maestro je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a: Drugače pa maestro, prosim razloži meni in ostalim uporabnikom foruma, kaj imajo slabo vidne tablice s spolno usmerjenostjo posameznikov? Zame so vsi forumski nicki, ki se začenjajo s črkami ''mae'' pedrski!![]()
Beseda peder ima slabšalni, zaničevalni pomen. Zaradi tega tudi nima nič skupnega z geji ali gejevstvom, ki je - dokazano - vedenje genetskega izvora. Zato je logično, da pederske tablice nimajo nič skupnega s spolno usmerjenostjo, saj osebno za istospolno usmerjene ne uporabljam izraza peder ampak gej.
Za tablice pa je izraz uporabljen, ker je dovolj sočen in ne najdem besede, ki bi bolje izražala moj odnos do ljudi, ki ne poskrbijo za vidnost svojih tablic, pa četudi so jih uničile krtače iz avtopralnice. Če bi imel zaradi sedenja luknjo na riti, verjetno ne bi hodili naokrog in se branili, da je to pač od sedenja.
PureTNT je napisal/-a:eentox je napisal/-a:nevem v čem bi bla fora da bi si človk sam sebi tablce zdrajsu??To velikrat nastane pri pranju avta
Če tablico speskaš, s tem odstraniš tudi reflektiven material in policistom močno otežiš merjenje hitrosti z laserskimi merilniki.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov