Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Scoooby
Novinec

Kraj: Ljubljana

Naši policaji...:D

Napisal/-a Scoooby Če maj 22, 2003 9:18 pm

Kaj pravite na to? :lol: :wink:

Se sreca, da ni bilo nobenega na postaji!!

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

LP

"Pedal To The Metal"
Slika
Zadnjič spremenil Scoooby, dne Pe maj 23, 2003 7:30 am, skupaj popravljeno 1 krat.
LP, Miha

"Pedal to the metal!"

Slika
www.honda-si.net

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe maj 23, 2003 1:35 am

Men slike tudi ne grejo :shock: :?:
Sicer pa a to so one slike ko je včer u večeru pisalo? Ko je tip lovil enga pa spolzka cesta pa BMW pa je tipa odnesl.Mislim pa taki policaji.Aja un mu je pa s katrco pobegnu 8)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Scoooby
Novinec

Napisal/-a Scoooby Pe maj 23, 2003 7:32 am

lisko1 je napisal/-a:Men slike tudi ne grejo :shock: :?:
Sicer pa a to so one slike ko je včer u večeru pisalo? Ko je tip lovil enga pa spolzka cesta pa BMW pa je tipa odnesl.Mislim pa taki policaji.Aja un mu je pa s katrco pobegnu 8)

Ne berem vecera :D zato ne bi vedu.
LP, Miha

"Pedal to the metal!"

Slika
www.honda-si.net

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Pe maj 23, 2003 8:04 am

slikce so 8) pa naj še kdo reče da je zadnji pogon zakon :oops: je ja če imaš zadaj mašino in s tem precej teže zadaj, dokler pa bo 50/50 ali pa še manj pa je kriza z zadnjim pogonom. Je trreba biti kar pazljiv.
Sonce naj sveti vsak dan!

mondy
Novinec

Napisal/-a mondy Pe maj 23, 2003 8:57 am

To je pa če daš policaja v avto z zadnjim pogonom. Izbral je odlično mesto za učenje driftinga. :D

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Pe maj 23, 2003 9:16 am

Ne vem če ste slišal, kaj se je zgodil ne dolg nazaj v Grosuplju...

Cigani v Mercu bežijo pred 2 policajema (ki jih ne prenese noben v Grosuplju) v Astri karavanu - za volanom blondinka IN policajka :P...

Kaj se zgodi? Blag ovink na levo - Merc z ZADNJIM pogonom ga izpelje tam kreeeepko čez 100 na uro...blondi v Astri pa-pa...avto totalka - skor v Grosupeljščici - avtomate iz prtljažnika je kr folk pobiral 200m stran...itd...

Ker nobenmu ni blo nič hudga se vsi potihem smejijo da sta dobila kar jima je šlo - res tako zajebanga para ne srečate vsak dan... :lol:

Poanta...mislim, da če jih že dajo v avto, da bi jih lahko naučil tud vozit...mal več treninga hitre in zasledovalne vožnje al pa kej podobnega...tko sam škodo delajo - avte jim bomo pa mi plačeval... :P

Aja - glede na slike mi ni nič žal, da se ne vozim z avtobusom že velik let :-P

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Pe maj 23, 2003 9:41 am

Opažam da so po izjavah določeni uporabniki tega foruma, vsi sami hudi strokovnjaki za vožnjo! Res vsaka vam čast. Ko včasih berem tele poste nekateri pišete kot bi imeli za seboj najmanj tri lovorike iz SP v Rally-u in najmanj 2 iz Formule.
To kritiziranje policije mi res včasih preseda. Sicer jih sam tudi ne maram preveč včasih ampak ko pa malo premisliš pa vidiš da je tukaj nekaj uporabnikov hudo pametnih glede policistov. In zakaj se policistu nebi smela dogoditi prometna nesreča? Če bi se pa bilo komu drugemu bi blo pa vse v najlepšem redu ane?

Res bi si enkrat rad ogledal vožnje vseh teh strokovnjakov ki se tukaj na vse pretege hvalijo in kritizirajo druge, ker se bom očitno še kaj naučil od njih!
Sam se nimam za slabega voznika pa se raje ne hvalim, dokler se ne bom mel res z čim pohvalit. In z tem ne mislil raznih Drag racingov, ker se tam sposobosti vožnje pač ne pokažejo.

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri Pe maj 23, 2003 10:41 am

AIR brush se strinjam s tabo ja...
Velik jih je učasih res preveč brihtnih...mogoče tut men kdaj kak komentar uide :oops: ...ampak načeloma nej mi nebi no :wink: ...sam težko si člouk pomaga da nebi učas mal kritiziral plavčku ne - čeporu kaj čmo...they are just doing their job!...ampak ok...nekater pač pretiravajo in so en vlek "pain in the ass"...ok ok sej bom nehu da me ne bo zanesl.. :)
u bistvu me je sam zanimal kok ti policaji dejansk opravjo kake treninge glede vožne...a sploh majo kej?...oni k vozjo provido pa to vem da majo...kaj pa navadni policaji k recimo sam z radarjam meri pa se po mestu fura pa to?
LP Kiri

PS:pa brez zamere :D

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe maj 23, 2003 11:50 am

sam tko predn se spet spravte na ubogega voznika(ja kljub temu da je policaj je še vedno voznik) :wink:
tale ovinek je zelo pasji sploh pa v dežju!na tem ovinku sem se sam najbrž 5 obrnil(ok vozilo na zadnji pogon samo ni vse avto kriv) tako da se čudim da se v dežju ne zgodi več nereč!!
Sestrin fant je na tem ovinku že poletel pod ograjo(avto je bil MG) tako da se nesreče tu dogajajo redno.Pač je enkrat ratalo tudi enemu z policijskim avto stestirat airbage :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Pe maj 23, 2003 11:57 am

Jao živčki živčki... :roll:

Poznam ZELO veliko policajev na različnih položajih in oprosti - če take stvari slišim od njih SAMIH zakaj nekaj se ne bi potem mal norca delal. Njim itak dol visi za te komentarje...večino jih tud ne bo ostalo policajev in mislijo samo odslužit svoj del ki ga morajo...

Če oni na to gledajo na easy - ne vem zakaj se mi tukaj pi****. Omenjena situacija je bil pa ČISTI feler policijstke za volanom in oprosti - ne vozim na nobenemu rallyu ampak če ne poznaš ovinka po kateremu se na dan pelješ vsaj 10x čez, potem to že mal sugestira da kak mojster za volanom nisi...drugo dejstvo pa je, da ga je pri večji brzini speljal polno natovorjen Mercedez na ZADNJI pogon...men to zadost pove in ne rabim bit WRC voznik zato...

Itak se vsakmu nesreča zgodi - sam to je njihov job! In kot uradne osebe so še tolk bolj vidne... Vse kar pravim je, da bi jih lahko mal bl natreniral...

Mi gre pa na živce tale agresivnost nekaterih na forumu - če ne znaš nekaj normalno povedat mi itak pove svoje... :roll:

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Pe maj 23, 2003 12:10 pm

Panizzi je napisal/-a:Jao živčki živčki... :roll:

Poznam ZELO veliko policajev na različnih položajih in oprosti - če take stvari slišim od njih SAMIH zakaj nekaj se ne bi potem mal norca delal. Njim itak dol visi za te komentarje...večino jih tud ne bo ostalo policajev in mislijo samo odslužit svoj del ki ga morajo...

Če oni na to gledajo na easy - ne vem zakaj se mi tukaj pi****. Omenjena situacija je bil pa ČISTI feler policijstke za volanom in oprosti - ne vozim na nobenemu rallyu ampak če ne poznaš ovinka po kateremu se na dan pelješ vsaj 10x čez, potem to že mal sugestira da kak mojster za volanom nisi...drugo dejstvo pa je, da ga je pri večji brzini speljal polno natovorjen Mercedez na ZADNJI pogon...men to zadost pove in ne rabim bit WRC voznik zato...

Itak se vsakmu nesreča zgodi - sam to je njihov job! In kot uradne osebe so še tolk bolj vidne... Vse kar pravim je, da bi jih lahko mal bl natreniral...

Mi gre pa na živce tale agresivnost nekaterih na forumu - če ne znaš nekaj normalno povedat mi itak pove svoje... :roll:

Nisem agresivem, ker nimam takega namena ampak povem kaj me moti pri določenih. Kritizirajo ostale. Tega ne maram.

Kar se pa tiče treniranja policistov za ne vem kakšne vožnje je pa tko: a misliš da si naša država lahko kej takega privošči? Itak je vsem znano da je državni proračun za policijo v p.... Če bodo dvignili prispevke se boste pa spet bunili. Narodu itak ni nikoli prav. Itak je pa tko, če se bo zaletel policist bo cel hudič in bo iz tega cel halo (moral se bo še v svoji službi zagovarjat) če se bo pa kak divjak ki resno ogroža promet se pa tega ne bo nikjer omenilo. Nad tem se je za zamisilt.

Se ti pa opravičujem če si dobil mnenje da sem agresiven. Jaz vsem naravnost povem kaj jim je ker ne maram ovinkarjenja.

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Pe maj 23, 2003 12:29 pm

Finta je v tem da so policaji zakon v nasi drzali in so zato zlo na oceh javnosti in oni bi kao mogl bit zgled drugim, zato se jih pol tolk kritizira.
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
Panizzi
Novinec

Napisal/-a Panizzi Pe maj 23, 2003 12:40 pm

Ok...me veseli, da se da mirno pogovort... :-P

Sem rekel, da poznam preveč policajev - in jih na sploh nikoli nisem hotel kritizirat - samo tale parček ki sem ga omenjal sta res zvezde med zvezdami - zato tud kak hujši komentar...

Vglavnem - glede na naravo njihovega dela enostavno niso dovolj izurjeni - če je pa budget za to velik ali majhen pa ne vem in zato ne bom komentiral - čeprav včasih slišim tud kake mastne na račun v kaj gre denar na MNZju...

Valjda da majo kapsi probleme za vsako tako zadevo...in logično da je velik večji bum, če Jelinčič napiha 3.0 al pa če moj sosed...uradne in javno znane osebe so itak 10x bolj na očeh ostalih...sam s tem se morajo sprijaznit...in to je navsezadnje njihova služba. In v to tud spada odgovorno ravnanje - zdej če je naprimer odgovorno, da se greš spuščat v lov za 3x močnejšim avtom in človekom, za katerega veš, da bo naredil vse da ti pobegne...pomoje ne... in zato naj se kar zagovarjajo...

Vglavnem...sej nima veze...vedno bo isto - šal na račun policajev itak ne bo nikol zmanjkal in tud tale intermezzo ne bo nič spremenil...

Ajd... :P

Frnikula
Nov uporabnik

Napisal/-a Frnikula Pe maj 23, 2003 1:23 pm

Hja, kva pa lahk prčakuješ od Murije!

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe maj 23, 2003 3:22 pm

zdej če je naprimer odgovorno, da se greš spuščat v lov za 3x močnejšim avtom in človekom, za katerega veš, da bo naredil vse da ti pobegne...pomoje ne...

Ja čaki mal no, a pol pa naj kar pustijo vse barabe da se lepo odpeljejo al kaj??

TO je njhov posel da lovijo barabe (med drugim), čeprav je to precej bolj tvegano (in manj dobičkonosno) kot pa na prvi ravnini z omejitvijo 50, non-stop stat z radarjem in okasirat vsakega ki pelje 55 - vsaj nekaj, kar jim gre odlično od rok :)

Jaz nisem ravno ljubitelj policajev, ampak morajo pa bit in ravno tako so ljudje z dobrimi in slabimi lastnostmi in poklicnimi deformacijami.

Tudi marsikateri bankr(ka) (ali trgovec...) je zaj****, sam je na taki poziciji da nima "moči" (nima nadrejene vloge v danem trenutku).

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc So maj 24, 2003 2:10 pm

Dobr kaj ma nekdo z tistim parčkom iz grosuplja je njegova stvar. To, da sta letela z ceste je lahko več dejavnikov in ne samo blonda za volanom. Predvidevam, da nista imela tapravega avtomobila. Če so samo razbiti policijski avtomobili cena, da se polovi barabe sem jest za. naj še pomirim strasti glede kdo bo plačal te razbite avtomobile, delno vsekakor zavarovalnica, saj predvidevam, da so vsi avtomobili, ki so na lizing tudi kasko zavarovani.

Lp
Grehc

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c So maj 24, 2003 2:54 pm

mene zanima kaj se je dejansko zgodilo (prvi post z slikami) ..ona bemfa, res je bila katrca vpletena? :)
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush So maj 24, 2003 4:52 pm

pro2c je napisal/-a:mene zanima kaj se je dejansko zgodilo (prvi post z slikami) ..ona bemfa, res je bila katrca vpletena? :)

Tisto z katro je bilo pomojem mal izmišljeno. Je pač povedano zato da se poudari kako "kao" ne znajo vozit. jaz sem ta svoje mišljenje že povedal!

Če imate tako slabo mnenje o policiji jih pa ne kličite ko imate težave!

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne maj 25, 2003 9:19 am

Airbrush: ce jih kliceta 2 tipa, pridejo v Ljubljani v povprecno 15minutah, ce pa ena punca klice 113 pa pridejo vsaj z 2 avtomobili v roku 5 min :) PREVERJENO :)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
pro2c
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pro2c Ne maj 25, 2003 10:59 am

AIRbrush je napisal/-a:Tisto z katro je bilo pomojem mal izmišljeno. Je pač povedano zato da se poudari kako "kao" ne znajo vozit. jaz sem ta svoje mišljenje že povedal!

Če imate tako slabo mnenje o policiji jih pa ne kličite ko imate težave!

ALO: mene samo zgodba zanima, koga so lovili, zakaj, kako se je zgodilo, je kateri pesec kaj stran dobil,... ne zanima me spretnost policajev.
SlikaRenault Klub Slovenija [http://rk.avtomobilizem.com]
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov