Se sreca, da ni bilo nobenega na postaji!!

LP
"Pedal To The Metal"

Panizzi je napisal/-a:Jao živčki živčki...![]()
Poznam ZELO veliko policajev na različnih položajih in oprosti - če take stvari slišim od njih SAMIH zakaj nekaj se ne bi potem mal norca delal. Njim itak dol visi za te komentarje...večino jih tud ne bo ostalo policajev in mislijo samo odslužit svoj del ki ga morajo...
Če oni na to gledajo na easy - ne vem zakaj se mi tukaj pi****. Omenjena situacija je bil pa ČISTI feler policijstke za volanom in oprosti - ne vozim na nobenemu rallyu ampak če ne poznaš ovinka po kateremu se na dan pelješ vsaj 10x čez, potem to že mal sugestira da kak mojster za volanom nisi...drugo dejstvo pa je, da ga je pri večji brzini speljal polno natovorjen Mercedez na ZADNJI pogon...men to zadost pove in ne rabim bit WRC voznik zato...
Itak se vsakmu nesreča zgodi - sam to je njihov job! In kot uradne osebe so še tolk bolj vidne... Vse kar pravim je, da bi jih lahko mal bl natreniral...
Mi gre pa na živce tale agresivnost nekaterih na forumu - če ne znaš nekaj normalno povedat mi itak pove svoje...
zdej če je naprimer odgovorno, da se greš spuščat v lov za 3x močnejšim avtom in človekom, za katerega veš, da bo naredil vse da ti pobegne...pomoje ne...
pro2c je napisal/-a:mene zanima kaj se je dejansko zgodilo (prvi post z slikami) ..ona bemfa, res je bila katrca vpletena?
AIRbrush je napisal/-a:Tisto z katro je bilo pomojem mal izmišljeno. Je pač povedano zato da se poudari kako "kao" ne znajo vozit. jaz sem ta svoje mišljenje že povedal!
Če imate tako slabo mnenje o policiji jih pa ne kličite ko imate težave!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov