pa kaj jim je?=!ž

Da ja pol jst ostanem sred god damn ceste in da vse na moj avto pade..in to 2x!!!
sreča mila se nič ne pozna, je pa kr orenk padal (doma na dvorišču zgleda kot da je snežil)
Upam da se tudi komu od vas ni nič poškodovalo.
Qwerty je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Če pada toča se je boljše vozit kot stat (razen pod streho seveda.
res???? logicno mi namrec ni!
sergio: a so to izkusnje kot soferja al kopilota? (ce me spomin ne vara, a nisi ti naslednjih 90 dni brez roza knjizice?)
pikec je napisal/-a:Hehe jap fiat ma kr trd pleh!
kje pa si to pobral?? meni so na uradnem servisu potrdili to kar so mi že trije kleparji povedali: da ma fiat nenormalno mehak pleh.
justyGTR je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Če pada toča se je boljše vozit kot stat (razen pod streho seveda.
sergio: a so to izkusnje kot soferja al kopilota? (ce me spomin ne vara, a nisi ti naslednjih 90 dni brez roza knjizice?)
ja baje je res bolj če se pelješ - kao da ledene kroglce zdrsavajo s pleha pa da je večja površina udarca in pleh manj trpi
Qwerty je napisal/-a:justyGTR je napisal/-a:Qwerty je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Če pada toča se je boljše vozit kot stat (razen pod streho seveda.
ja baje je res bolj če se pelješ - kao da ledene kroglce zdrsavajo s pleha pa da je večja površina udarca in pleh manj trpi
aha, in zarad tega je tut dobr da je povrsina spolirana - ledena kroglica hitreje zdsne? toca naceloma ne leti z neba pod kotom 90 st..ni fora v poliranju kaksen dodaten mikromilimeter do pleha?
pikec je napisal/-a:Hehe jap fiat ma kr trd pleh!
kje pa si to pobral?? meni so na uradnem servisu potrdili to kar so mi že trije kleparji povedali: da ma fiat nenormalno mehak pleh.
Qwerty je napisal/-a:ma ja, mtematika mi je bla sicer zelo zelo ljuba, ampak je tega ze kar neki cajta (ajde, nanometer polirpaste na plehu - tezave zaradi toce odzene)
ne vem zakaj mene moja mtka pol krega, ce avto vec kot 2x letno poliram (tisto: sobota, rano ujutro postavim svoj avto na sredo dvorisca, ribiski stolcek, polirpasta, krpice - ko se stemni, pa avto pod streho in jaz vsa utrujena, a zadovoljna, se odpravim k pocitku)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov