Fry je napisal/-a:Seveda nas zanima. Povej kateri avto vozis, kateri sistem si vzel in koliko je stal, kako dolgo so montirali. Kako je s homologacijo, a moras peljat na LPP ali kar monterji uredijo vse?
Potem se vprasanje glede voznje. Lahko avto normalno teras, zaviras z motorjem pri visokih obratih brez kakrsnekoli nevarnosti? Skratka, bi sel na Mobikrog in vozil tam na avtoplin?
Dariooo je napisal/-a:zivjo
hmm...za tega v kopru sm slisal ja..moj kolega je sel uprasat za stratusa chryslerja in ima motor 2.5 V6 in da ki ima neke cudne kolektorje (vsaj tko sm kolega razumel) in da ki bi prislo njemu da mu montirajo plin cca 400-450k a je to res mogoce tolko kesa?
no mene zanima kolko npr das denarja za 100 prevozenih km oz na kilometer oz nek podatek kolko das kesa za doloceno razdaljo ali pa kolko pije l plina na 100km ter kolko je cena litra :P he he...
pa se me zanima kko je kej z mocjo...ce z plinom kej izgubis na moci..ker zdaj imam 125 konjev...in se nebi za unih 300k rad vozu s sami 100 konji
LP pa hvala za pomoc pa se ce lahko poves kje je to u kp...kaj v ulici 15. maja??
LP
MacTron je napisal/-a:Mad: kaksne informacije so bile ze zrecitirane na naslednjem linku...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... to+na+plin
Dariooo je napisal/-a:zivjo
hmm...za tega v kopru sm slisal ja..moj kolega je sel uprasat za stratusa chryslerja in ima motor 2.5 V6 in da ki ima neke cudne kolektorje (vsaj tko sm kolega razumel) in da ki bi prislo njemu da mu montirajo plin cca 400-450k a je to res mogoce tolko kesa?
no mene zanima kolko npr das denarja za 100 prevozenih km oz na kilometer oz nek podatek kolko das kesa za doloceno razdaljo ali pa kolko pije l plina na 100km ter kolko je cena litra :P he he...
pa se me zanima kko je kej z mocjo...ce z plinom kej izgubis na moci..ker zdaj imam 125 konjev...in se nebi za unih 300k rad vozu s sami 100 konji
LP pa hvala za pomoc pa se ce lahko poves kje je to u kp...kaj v ulici 15. maja??
LP
Pero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:
Plin je naštelan, da mi avto normalno deluje do 5000 obratov in vleče linearno...
...
Kaj se pa zgodi nad 5000 obrati
Gadjit je napisal/-a:Mad: pozabu si na registracijo, ki jo plačaš vsako leto, na prodajo avta z +150 KM in seveda vzdrževanje.
Kjer je Clio v veliki prednosti!
lp
...Gadjit je napisal/-a:Mad: pozabu si na registracijo, ki jo plačaš vsako leto, na prodajo avta z +150 KM in seveda vzdrževanje.
Kjer je Clio v veliki prednosti!
lp
Mad je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:
Plin je naštelan, da mi avto normalno deluje do 5000 obratov in vleče linearno...
...
ne rabim čez in ne gre čez zato pije 11 ne 13.5 kot na benz... Rabim ga da se vozim v službo in ko gre žena in otroci kam na potep z menoj za prehitevati prevržem na benz je bolj uporaben... To je za mirno vožnjo po predpisih ...
Pero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Pero je napisal/-a:Mad je napisal/-a:
...
ne rabim čez in ne gre čez zato pije 11 ne 13.5 kot na benz... Rabim ga da se vozim v službo in ko gre žena in otroci kam na potep z menoj za prehitevati prevržem na benz je bolj uporaben... To je za mirno vožnjo po predpisih ...
1. Torej če te prav zastopim ti na plin sploh ne dela čez 5000/min na benz pa ja
2. in poraba je manjša zaradi bolj umirjene vožne - kar je edino logično ker ima plin manjšo kurilno vrednost in je poraba plina VEDNO večja pri istih pogojih. Preprosti zakoni fizike pa nobeno štelanje ne pomaga
Pa ne zastopit da šimfam plin. Plin mi je zelo všeč...
Pudgar Uroš je napisal/-a:Ali ima avto potem dva kesona, enega za benz, drugega za plin? Kako prevežeš oz. preklopiš med enim in drugim gorivom?
Kaj pa če ima avto nad 200 KM? Kaj se zgodi z zvokom avtomobila?
Meni je namreč adrenalinsko všeč ko avto zarjove pri visokih obratih, če je to potrebno.
Lp, U.
Golden eye je napisal/-a:a lahko ti to mal poslikaš???
kolk pa je velik rezervar oz. kolk kilometrov nardiš z njim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 55 gostov