Partyzan je napisal/-a:Zanima me,preko katerih virov izpopolnjujete svoje avtomobilistično znanje. Sam preko Avtomagazina, Top in Fifth Gear-a, seveda avtomobilizem.com ter Motorvisiona.
kljukec je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Jaz predvsem z pogovori z isto mislečimi kot sem jaz!
če se pogovarjaš samo z isto mislečimi se težko kaj novega naučiš![]()
lp
Torti je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Jaz predvsem z pogovori z isto mislečimi kot sem jaz!
lp
Se popravljam.....s tistimi,ki jih avtomobili tudi zanimajo in nekaj vedo o tem.Izmenjava izkušenj in znanja!
Mad je napisal/-a:Torti je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Jaz predvsem z pogovori z isto mislečimi kot sem jaz!
lp
Se popravljam.....s tistimi,ki jih avtomobili tudi zanimajo in nekaj vedo o tem.Izmenjava izkušenj in znanja!
Ne mu razlagat ... ne razume :P :P :P
kljukec je napisal/-a:Mad je napisal/-a:Torti je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:Torti je napisal/-a:Jaz predvsem z pogovori z isto mislečimi kot sem jaz!
lp
Ne mu razlagat ... ne razume :P :P :P
torti:
si se pa lepo poravu- zdej še jst razumem![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov