nebivedu je napisal/-a:Bila je cvetka samo ne vem več v kateri reviji o avtomobilih. Test land roverja DEFENDERJA in ker je imel šnorkl (cev, ki gre iz mašine po stebričku na streho za zajem zraka) so zapisali da ima auspuh speljan na streho.
RegY je napisal/-a:čeprav ne berem več avtomobilističnih revij, se pa spomnim, ko so testirali takrat prvo novo serijo motorja bmw f650, je novinar v avtomagazinu napisal o napaki na njem:
motor je vse super in lep, čeprav imam grajo na serviserja, ki nam ga je posodil na test: ne vidim nič romantičnega na tem, da mi sprednja luč osvetljuje zvezde
jaz sem se valjal po tleh
nebivedu je napisal/-a:Joie de vivre - evo točno kje lahko najdeš to cvetko.
Avto magazin December 2003 Test Land rover Defender, na strani 30 pod sliko piše tudi: "Defender je namreč terenec v pravem pomenu besede, kar dokazuje tudi izpušno cevjo speljano ob vetrobranskem steklu in terenskemu delu prilagojene zadnje luči."
Novinar, ki je to napisal Matevž Korošec.
In na sliki potem pokaže šnorkel na tem avtu.
De_Tomaso je napisal/-a:Moto revija (ali po domoča revija AMZSja)
""Alfa 159 je dobila novo podvozje (spredaj dvojna trikotna prečna vodila, zadaj večvodilna prema) in v našem primeru tudi nov motor. Oboje je posledica (prekinjenega) sodelovanja z General Motorsom; poleg nove skupne platforme (ki so jo pri GM že opustili), je v tej alfi tudi GM motor – 2,2-litrski štirivaljnik z neposrednim vbrizgom goriva in 136 kW (185 KM).""
Platfrma sta razvijala skupaj alfa in saab, ki je od nje odstopil še preden so se odločili ali bo imela zadnji ali prednji pogon, motor pa ima od GM samo blok in niti enega drugega sestavnega dela.![]()
Ma naši novinarji si običajno niti pol ur4e ne vzamejo časa, da bi samo splet preguglali in prebrali kaj o avtomobilu, ki ga testirajo.
De_Tomaso je napisal/-a:Ma naši novinarji si običajno niti pol ur4e ne vzamejo časa, da bi samo splet preguglali in prebrali kaj o avtomobilu, ki ga testirajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov