Walker_P je napisal/-a:Maš v raznih trgovinah razne primerke thule in po moje se dobi celo za manj kot 10 čukov, sam mal boš mogu pogledat.
jorgeus je napisal/-a:V hali A v spodnjem delu mas eno stacuno s takimi nosilcki, sam tisti, k so cenejsi, majo te klesce s premerom za okvirje ozjih dimenzij...Cim mas mal bolj konkreten okvir kolesa, ga ne spavis notr. So pa okol 10-15 cukov, po spominu. Neka italijanska firma, po kolegovih izkusnjah ne prevec kvalitetna (so mu pocli nosilcki).
bridgestone je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Maš v raznih trgovinah razne primerke thule in po moje se dobi celo za manj kot 10 čukov, sam mal boš mogu pogledat.
dej če ne znaš brati pol ne odgovarjaj!!!!!!!!!!!!!!!
jest sm si že pogledal (RAJE SI DEJ TI PREDEN PAMETUJEŠ), thuleta ne dobiš pod 12.000 sit, in un najcenejši nima sistema klešč!!!
bridgestone je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Maš v raznih trgovinah razne primerke thule in po moje se dobi celo za manj kot 10 čukov, sam mal boš mogu pogledat.
dej če ne znaš brati pol ne odgovarjaj!!!!!!!!!!!!!!!
jest sm si že pogledal (RAJE SI DEJ TI PREDEN PAMETUJEŠ), thuleta ne dobiš pod 12.000 sit, in un najcenejši nima sistema klešč!!!
Walker_P je napisal/-a:Aja pa še to morm povedat. Navadni baumaxovi zdržijo hitrost 190km/h, vrjemte mi, smo stestiral, tko da mislim da kakšni drugi npr. thule vrjetn tut zdržijo tolk, tak da ni panike da bi jih dol odtrgal. Sam je pa res da morš kolo postavt tak kot je treba, da npr. z sedežem ne loviš preveč zraka in ostale zadeve.
Strokovnjak je napisal/-a:Walker_P je napisal/-a:Aja pa še to morm povedat. Navadni baumaxovi zdržijo hitrost 190km/h, vrjemte mi, smo stestiral, tko da mislim da kakšni drugi npr. thule vrjetn tut zdržijo tolk, tak da ni panike da bi jih dol odtrgal. Sam je pa res da morš kolo postavt tak kot je treba, da npr. z sedežem ne loviš preveč zraka in ostale zadeve.
Pa ste vi prebrali navodila strešnega prtljažnika, do katere brzine naj bi se vozilo z njim? Kaj ti pomaga nosilec kolesa do 190 km/h, če pa je strešni prtljažnik atestiran recimo do 150 km/h ?? Se greste vi mal rusko ruleto s takimi stvarmi.
Walker_P je napisal/-a:Aja pa še to morm povedat. Navadni baumaxovi zdržijo hitrost 190km/h, vrjemte mi, smo stestiral, tko da mislim da kakšni drugi npr. thule vrjetn tut zdržijo tolk, tak da ni panike da bi jih dol odtrgal. Sam je pa res da morš kolo postavt tak kot je treba, da npr. z sedežem ne loviš preveč zraka in ostale zadeve.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov