Za malo pomoči bi prosil ...
Če (oziroma kdor) ima na avtu res oh in sploh izpuh (čimvečji Remus, DeVito ali kaj podobnega), pa da je še avto kolikor-toliko zrihtan, pa bi rad svoj avto (ali vsaj njegovo ritko) videl na sliki v Avto Magazinu, naj se lepo tule prijavi. In kot vedno v tem poslu se extremno, strahotno in sploh mudi ...
HaBBkE je napisal/-a:...jest tud... clo dva rora...
Pol pa hitro slike gor - nič čakat . Pač dejte slike gor potem bo pa že racman sam izbral tisto, ki mu najbolj odgovarja, a ne?
Je pa tud tako ali tako dobra tale tema - če že tam v zabavnem kotičku izbiramo najlepšo žensko zadnjo plat, zakaj pa ne bi še najlepšega avtomobilskega zadka .
Sale je napisal/-a:Je pa tud tako ali tako dobra tale tema - če že tam v zabavnem kotičku izbiramo najlepšo žensko zadnjo plat, zakaj pa ne bi še najlepšega avtomobilskega zadka .
Jaz pa rečem sam tole...-->
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once
CupraR je napisal/-a:Nope Maky 2x84 Bi mogu se svojga fi 90 gor vrst , sam nazalost ni digitalca
sej se mi je zdelo...
ja sej sm pol ugotovu da je tole 2x84 limited (usaj tko k sm jst gledu)in tak pride hmal na mojga gor... ti a bi se dal tole kej slišat al samo gledat? (bi ga rad u živo vidu pa slišu preden ga gor vržem )
no sporoči....
(lahko tudi na pm)
Maky ni panike bom probal avto na naseld meeting prpelat. Zvok je prov hud-ni preglasn. Sam pa treba obvezno katalizator dol vrzt drgac Remus ne da zvoka