HVALA
CupraR je napisal/-a:K. počakte da boste 18 pa pejte delat tako kot smo ga mi "včasih"... pa ne rabš fotra zravn vozt pa 2krat delat izpit...
Pač nov zakon dopušča dodatno obliko pridobitve izpita...
CupraR je napisal/-a:K. počakte da boste 18 pa pejte delat tako kot smo ga mi "včasih"... pa ne rabš fotra zravn vozt pa 2krat delat izpit...
sandek je napisal/-a:saj zakon ne omejuje pošterčka pod ritko
matej_m je napisal/-a:seat je napisal/-a:sandek je napisal/-a:saj zakon ne omejuje pošterčka pod ritko
ja in raznih podaljškov za nožna pedala.
velik 16 letnikov je večjih od vaju tko da just shut up
matej_m je napisal/-a:velik 16 letnikov je večjih od vaju tko da just shut up
seat je napisal/-a:matej_m je napisal/-a:velik 16 letnikov je večjih od vaju tko da just shut up
Velik jih je pa precej manjših in lih ti so najbolj nevarni.Pa še za tamalga ne vejo zakaj ga majo pol bojo pa avte vozli
Aja btw od kot pa teb informacija kolk sem jst velik.
changer je napisal/-a:seat je napisal/-a:matej_m je napisal/-a:velik 16 letnikov je večjih od vaju tko da just shut up
Velik jih je pa precej manjših in lih ti so najbolj nevarni.Pa še za tamalga ne vejo zakaj ga majo pol bojo pa avte vozli
Aja btw od kot pa teb informacija kolk sem jst velik.
izjava dnevahalo, kolk sm se nasmeju...
samekk je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:K. počakte da boste 18 pa pejte delat tako kot smo ga mi "včasih"... pa ne rabš fotra zravn vozt pa 2krat delat izpit...
tako je
zej boš pa 16 letne pobčke videvu u avtu.....pa to ni res, večina jih skoz vetrobransko steklo ne bo vidlo :P :P
Black Jack je napisal/-a:Kolkr js poznam ta zakon boš delu izpit pr 16 letih pa boš lahko vozu avto s spremljevalcem do 18 leta potem boš izpit delu po "stari šoli" potem ti ga dajo za 3 leta (torej do 21 leta) potem pa menda moraš ponovno opraviti teste in pa praktično vožnjo na poligonu. Ta zakon sucks :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov