Debate, ki niso vezane na ostala področja...

uros_trb
Nov uporabnik

pomagajte nujno

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 2:15 pm

mogoče kdo pozna tipa k vozi tole alfo?
Slika
Slika
jst sm ta avto prodal zdej pa rabim tega tipa zato ker me kliče lastnik ker rabi prometno
oz naj bi se delal prepis...prosim res nujno prosim če slučajno kdo pozna ta avto oz. tegale tipa k ima zdej ta avto naj mi sporoči.avto je bil pa prodan v trbovljah samo zdaj nevem kam v rogaško al ivančno?uglavnem ne najdem podatkov o tem tipu...
prosim pomagajte mi
hvala
lp
aja avtomobilu je pred kratkim potekla reg.tko da se bi moral kje pokazati

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr okt 04, 2006 2:23 pm

ti si avto prodal, pa še nisi prepisa naredu, pa si avtop že naprej prodal pa tut nisi prepisa naredu?!?!?!
kaj naj rečem? bom rajš tih! :?
Slika

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 2:30 pm

jst sm bil 3 uporabnik tegale avtomobila.pa sm ga prodal pa povedu tem modelu k sm ga prodal da za prepis itd se mora pa iz lastnikom menit in od takrat naprej se on ni menil nič.zanima me pa če je kkšna varjanta da lastnik odjavi avto brez prometne
ker lastnik mi je reku da rabi prometno ampak jst nimam nobenih podatkov od tega tipa k sm mu prodal avto ker jih ne najdem vse sm že preiskal.
res srčno upam da se bo ta tip našu al pa da bo prebral tole in mi sporoču njegove podatke,ker je res nujno..prosim

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 2:33 pm

oz da bo bl jasno:
jst sm avto prodal ki je bil pisan na drugo osebo in zdaj nimam podatkov od te osebe k sm ji prodal avto... in te osebe ne najdem nikjer.

Uporabniški avatar
TUNING_BOY
Uporabnik

Napisal/-a TUNING_BOY Sr okt 04, 2006 2:37 pm

Sam ste ustvarjalci! Ka kupoprodajne pogodbe nimaš? Pol ga lahk obtožiš da ni plačal pa da je ukraden in ga dobiš nazaj! Pa ne moreš it tega delat! :/:o:/ :D
__+__ 2FAST 4YOU__+__

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 2:41 pm

pišuka naivn sm bil preveč.on mi je oblubu da bo naredu prepis in vse ostalo iz lastnikom avtomobila tko da sm šu jst na lepe oči prodat avto zdej sm pa u pi...
prosim če slučajno kdo kej ve kje se nahaja ta alfa naj sporoči ali pa če pozna tega k jo vozi...prosim res prosim ker je zelo nujno,ker nevem kaj naj naredim

Uporabniški avatar
Enthusiast
Novinec

Kraj: all araund

Napisal/-a Enthusiast Sr okt 04, 2006 3:10 pm

ajoj, mislim :roll: se bom vzdržal..kaj pa na alfa forumu si že poskusil?

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 3:24 pm

ja sm že napisu na alfa forumu.res je nujno da najdem tega tipa,nevem več kaj naj naredim :(

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr okt 04, 2006 3:42 pm

ok sam neki me pa zanima še.... neveš kam je biu avto prodan?? oz rogaška slatina al v ivančno gorico če prav razumem?? to je na čist različnih koncih slovenije :lol: no js ga še nism vido v rogaški slatini...
LP Rok

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Sr okt 04, 2006 4:23 pm

ne nevem kje je avto ker nimam podatkov.upam samo da se bo najdu tisti ki sm mu ga prodal.prosm

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr okt 04, 2006 4:39 pm

Sam res mi ni jasno kako to eni prodajate avte. :roll:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Sr okt 04, 2006 5:03 pm

:rofl Še cigani vedo, kako se avto prodaja ... :rofl

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Sr okt 04, 2006 5:53 pm

sej če bi mogoče naslov teme mal bl podrobno opisu, bi še kdo pršu pogledat. 3/4 folka gre mim k prebere pomagajte nujno. jst sm to dons slišu, k me je sred srkanja kave zmotu klošar :D k je prodaju revijo kralj ulice.
drgač pa gre tablca z avtom, če od ns noben ne ve kje je avto, bojo taplavi že mogl - da ne bojo zastojn davkoplačevalskega dnarja kurl za kurilca 8) (karikiram!!!)

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr okt 04, 2006 6:46 pm

Samotar je napisal/-a:Sam res mi ni jasno kako to eni prodajate avte. :roll:

res neverjeten primer... :EE :/:o:/
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr okt 04, 2006 8:31 pm

Ne poznam.

P.S. Če te dobr zastopim si ti kao 2 lastnik(recimo lahko da si že 5 lastnik). Prvi lastnik ti je dal avto brez prepisa ti kot drugi lastnik pa si avto prodal 3. lastniku brez komisijske pogodbe. To se prav je to na črno. In ti sploh nisi bil lastnik tega avta to se prav naj prvi in tretji lastnik urejata sama, ker nisi nikjer zapisan, niti ne uradno. Jest sem mel podobno situacijo kupil od 1.lastnika in prodal brez komi. pogo. tretjem lastniku men je blo pomembno da sm dobu gnar pol pa me briga kaj bosta delel prvi in tretji lastnik.

To veš je pri ljudeh problem. Sedaj pa prvi lastnik rab prometno in jo ne bo dobu.

lp
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr okt 04, 2006 8:38 pm

šverc komerc pomoje...

nevem kaj te to tok mori avta nisi mel prepisan.. pa prodal si ga naprej...

če sem te prov razumel...

drugače pa dobrodošel v 21. tisočletju kjer obstajajo telefoni ... če nč druzga bi si vsaj podatke za svoje dobro prepisal z njegove osebne...

sam če ga pa že tako hudo iščeš pejt na policijo pa razlož pa upi da te naujo tko :shock: gledal

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr okt 04, 2006 8:54 pm

sonček je napisal/-a:Ne poznam.

P.S. Če te dobr zastopim si ti kao 2 lastnik(recimo lahko da si že 5 lastnik). Prvi lastnik ti je dal avto brez prepisa ti kot drugi lastnik pa si avto prodal 3. lastniku brez komisijske pogodbe. To se prav je to na črno. In ti sploh nisi bil lastnik tega avta to se prav naj prvi in tretji lastnik urejata sama, ker nisi nikjer zapisan, niti ne uradno. Jest sem mel podobno situacijo kupil od 1.lastnika in prodal brez komi. pogo. tretjem lastniku men je blo pomembno da sm dobu gnar pol pa me briga kaj bosta delel prvi in tretji lastnik.

To veš je pri ljudeh problem. Sedaj pa prvi lastnik rab prometno in jo ne bo dobu.

lp

ja ma res ej....ne zastopim...ce si dobu denar za avto kaj se sekiras...itaq un tip ce bo hotu avto se registrirat te bo on tebe iskal oz 1. lastnika oz tistega ki je vpisan v prometni kot lastnik, tko da ni potrebna taka panika ;)
LP
Slika

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr okt 04, 2006 9:42 pm

Men se zdi, da sem videl to zadevo se peljat mimo Fakultete za Arhitekturo... Nisem pa ziher... Je bla taka večja Alfa pa KK registracija. Pa en močnejši tip noter. Blo je pa včeraj, torek.
Slika

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Sr okt 04, 2006 11:15 pm

Sj ne razumem glih najbol. Zdi se mi kot da si avto prodal od nekega frenda nekomu, ker obvladas posel :wink: in si iztrzil vec kot bi lastnik avta? Potem pa si rekel naj se meni z lastnikom avta oz. si slepo zaupal da bo kupec naredil vse potrebno? Malo razjasni stvar, da bomo sploh vedeli na cem smo oz. si! Zmeden sem, verjetno tako kot ostali.

LP :hi

uros_trb
Nov uporabnik

Napisal/-a uros_trb Če okt 05, 2006 8:23 am

jst sm to alfo zamenu za cliota mojga.pa mi je ta tip k sma cliota zamenala reku da lohk prodam kadar hočem alfo.in ko jo bom prodal naj povem kupcu da se naj obrne na lastnika avtomobila k bo treba delati reg.prepis itd.od takrat naprej pa ne duha ne sluha o kupcu :(
res upam da ga je kdo vidu oz. še boljš bi blo če ga bi kdo poznal
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov